luni, 27 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 19 FEBRUARIE 2023

REPOSTAT: Anul acesta, 8 martie 2012

"Poporul Meu, sunteți încăpățânați împotriva Mea în felul vostru de a face lucrurile. V-am rugat să umblați îndeaproape cu Mine, dar voi nu Mă ascultați. Aveți probleme la urechi căci auziți doar mesajele pe care doriți să le auziți, mesajele care vă gâdilă urechile și vă încântă trupul, dar nu acestea sunt cuvintele de care aveți nevoie acum.

În lume se apropie multe lucruri pe care nu le cunoașteți și pentru care nu sunteți încă pregătiți. Nu sunteți încă pregătiți să înfruntați sfârșitul tuturor lucrurilor așa cum le cunoașteți, dar vă continuați drumul ca și cum ați fi.

Timpul se scurtează și trebuie să vă pregătiți pentru ceea ce vă așteaptă. De ce nu ați căutat cu sârguință fața Mea pentru cunoașterea de care veți avea nevoie în acel timp? Ați crezut că cuvintele Mele erau doar pentru alții dar nu și pentru voi?

De ce nu Îmi dați nicio închinare când știți că acest lucru îl doresc de la voi? Doresc ca în fiecare zi să vă apropiați de Mine în închinare și adorare. Ceea ce va urma în curând îi va îngrozi pe mulți dintre voi și veți fi printre ei dacă nu sunteți pregătiți prin a fi în prezența Mea zilnic. Va fi ceva ce nu se va asemăna cu nimic din ceea ce ați văzut până acum. Apropiați-vă de Mine pentru ca Eu să vă instruiesc cu privire la ceea ce veți avea nevoie în acel timp și veți fi pregătiți.

Doresc ca poporul Meu să creadă mai mult în Mine pentru sufletele pierdute. Doresc ca voi să începeți să credeți în Mine cu adevărat pentru a se mișca inimile celor dragi ai voștri nesalvați, pentru că Eu doresc să-i salvez.

În acest an voi salva pe mulți dintre cei pe care alții au renunțat să îi mai salveze. Cei despre care credeți că nu se vor întoarce niciodată la Mine vor fi salvați doar dacă voi veți crede. Eu doresc mijlocire din partea poporului Meu. Mijlociți cu credință că îi voi salva pe cei pe care îi iubiți și mâna Mea se va mișca puternic ca răspuns la rugăciunile voastre!

Anul acesta voi întoarce la Mine multe inimi împietrite.

În acest an doresc ca slava Mea să fie din belșug pe pământ - ca poporul Meu să se miște în semne și în minuni, pentru ca alții să creadă în Mine și să aibă viață veșnică. Doresc ca voi să credeți în Mine mai mult, căci brațul Meu nu este prea scurt pentru a salva, pentru a vindeca, pentru a elibera.

Începeți acum să credeți în Mine mai mult, poporul Meu, pentru că Eu sunt un Dumnezeu puternic, care este foarte capabil să elibereze tot ceea ce puteți crede despre Mine și mult mai mult. Voi M-ați limitat prin credința voastră mică. Începeți să credeți pentru lucruri imposibile, căci ceea ce este imposibil pentru voi este ușor pentru Mine. Cu Mine, toate lucrurile sunt posibile. În acest an doresc să Mă mișc cu putere pe pământ printre oamenii Mei și printre necredincioși.

Voi trimite mesaje prin îngeri unora dintre aleșii Mei în acest an. Ei vor purta instrucțiunile Mele. Fiți atenți la ele.

Timpul se scurtează, copiii Mei. Pregătiți-vă. Fiți gata. Vegheați și rugați-vă.

Credeți în Mine că fac ceea ce voi nu puteți face."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=506957971600567&set=a.403808015248897

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere