duminică, 5 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX SÂMBĂTĂ, 7 IANUARIE 2023

Repostat: Durerea în despărțiri, 6 august 2021

"Copiii Mei, unii dintre voi vor suferi durere în această perioadă, deoarece vor avea loc despărțri de cei pe care îi iubiți. Mulți dintre voi vor descoperi că cei despre care ați crezut că nu vă vor părăsi niciodată sunt de fapt destul de mulțumiți să o facă, fără să se gândească la voi. Nu vă neliniștiți, am mărit întunericul din ei pentru ca voi să vedeți, pentru a vă putea ține în siguranță încă puțin timp. Puțini din lume vor fi pentru voi când acest lucru se va întâmpla, doar cei care poartă lumina Mea.

Voi nu sunteți din lume. Eu dau familii și prieteni și soți în lume pentru ca voi să învățați cât timp sunteți acolo, dar nu toate uniunile sunt de la Mine. Mulți dintre voi au intrat în uniuni pe care Eu nu le-am rânduit. Mulți dintre voi aveți membri ai familiei și prieteni care nu Mă cunosc și nu doresc să Mă cunoască. Mulți dintre voi ați continuat în relații după ce v-am arătat că nu au fost rânduite de Mine.

Ascultați cum vă conduc Eu și aveți încredere că Eu știu ce este mai bine. Vă voi mângâia atunci când îi veți plânge pe cei pe care i-ați pierdut."

NOTĂ: În mod normal, nu visez nici măcar o dată pe lună, dar, în ultima lună sau cam așa ceva, am început să visez în fiecare noapte. În mare parte vise nebunești amestecate, așa cum se întâmplă când mănânci prea multă pizza la ora de culcare. Dar, în dimineața zilei de 24 iulie, am avut acest vis în care vorbeam cu cineva care era prietenul meu în vis, când a început brusc să facă remarci denigratoare despre mine, chiar în fața mea. Cred că acesta este un indiciu profetic că oamenii despre care credem că ne plac vor începe să se întoarcă împotriva noastră chiar în fața noastră. În vis, am fost rănită și nedumerită, dar nu am răspuns, m-am întors și m-am îndepărtat de el.

https://www.facebook.com/photo?fbid=478583444438020&set=a.403808015248897

Un comentariu: