joi, 9 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 25 IANUARIE 2023 - Dacă veți rezista

"Îi mut pe mulți dintre ai Mei în poziții de slujire în acest moment. Pe unii dintre voi vă voi muta fizic, alții vor fi promovați sau vor intra în ocazii de a sluji pentru Mine cu capacitățile pe care le-am pus în voi.

Copiii Mei prețioși, știu că inimile voastre sunt obosite în timp ce lumea din jurul vostru își sporește ura împotriva a tot ceea ce este de la Mine. Știu că vă doriți să terminați, dar mai rezistați doar puțin timp, pentru că sunt multe de făcut în această recoltă finală și multe suflete care trebuie conduse la Mine. Cei care nu vor fi conduși, vor suferi o soartă de nedescris pe care nu o veți dori nimănui.

Dacă veți rezista și veți face lucrarea la care v-am chemat, dacă veți conduce suflete în împărăția Mea, dacă veți merge acolo unde vă trimit și veți face parte din recolta Mea finală de suflete, nu vă voi refuza niciun lucru bun. Vă voi învinge dușmanii în timp ce priviți, voi turna râuri de belșug în viața voastră, vă voi acorda schimbările fizice pe care le-ați dorit, îi voi salva pe cei pentru care mijlociți. Veți cunoaște atât de multă bucurie dacă vă veți strădui doar să duceți la bun sfârșit lucrarea pentru Mine pe care v-o cer!

Iar când vă voi chema acasă, vor fi și mai multe recompense de care vă veți bucura - pentru toată eternitatea, iar voi veți fi cu Mine în pace.

Să aveți fața ca de cremene și haideți să încheiem împreună această ultimă parte a călătoriei voastre."

https://www.facebook.com/photo?fbid=490344623261902&set=a.403808015248897

Un comentariu: