marți, 14 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 6 FEBRUARIE 2023

 Indiferent de lucrurile la care v-ați dedicat timpul. Totul se pregătește să înceapă. 

Copiii Mei, în viața voastră de pe pămînt Mi-ați auzit avertismentele timp de mulți ani. Știți că sfârșitul tuturor lucrurilor este peste voi. Știți cum v-am indicat să vă pregătiți, deși unii dintre voi nu vor fi pe pământ când se vor întâmpla aceste dezastre.

Ați făcut cum v-am indicat? V-ați pregătit inima și mintea pentru ceea ce veți vedea? Pentru ceea ce veți simți atunci când tot ceea ce știți va înceta să mai existe? Când nu veți mai putea conduce mașina până acolo unde doriți să ajungeți? Când nu veți putea intra în magazinul vostru local și nu veți putea cumpăra lucrurile pe care doriți să le aveți? V-ați pregătit pentru șocul pe care îl veți simți în timp ce atât de mulți dintre cei de lângă voi vor cădea în nebunie? Când veți auzi de sinucideri una după alta? Când cei pe care i-ați considerat prieteni fură de la voi pentru a supraviețui? Când banii nu vă mai pot cumpăra mâncare? Când cei răi de la putere vor înceta să își mai ascundă planurile lor malefice împotriva voastră?

Indiferent de lucrurile la care v-ați dedicat timpul în acești ultimi ani, acestea trebuie să vi le asigurați acum, în acest timp, când se apropie sfârșitul."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=498581522438212&set=a.403808015248897

Un comentariu: