marți, 21 februarie 2023

Se pregătește semnul fiarei, 10 februarie 2023, Shelley Anna

 Un mesaj de la Domnul

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru Elohim spune:

Iubiții Mei, continuați să mergeți cu Mine pe această cale îngustă pe care v-am pus-o înainte. Influențele răului cresc în mințile celor care dețin autoritatea și care pregătesc calea pentru anticrist. Semnul său de condamnare va fi în curând dezvăluit și acceptat de popoarele acestei generații care nu cunosc dragostea lui Dumnezeu Atotputernic.

Să nu vă abateți privirea de la Mine. Căci potrivnicul vostru, diavolul, umblă căutând pe cine să devoreze. ( 1 Petru 5:8 )

Această urâciune a pustiirii se va arăta în curând cu semnul său de condamnare, proclamând antievanghelia sa.

Iubiții mei, NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI! Reînnoiți-vă zilnic mințile în Sfânta Mea Scriptură și rămâneți ascunși în Inima Mea Sfântă.

Dragostea Mea necondiționată pentru voi este nesfârșită.

Așa vorbește Domnul.

 Un mesaj de la Sfântul Mihail Arhanghelul

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, nu respingeți binecuvântările de Har și Milostivire care curg din Inimile Sfinte .

O bătălie spirituală pentru suflete se intensifică pe măsură ce se pregătește semnul fiarei! Un semn al condamnării pe care mulți sunt pregătiți să îl ia. Un semn al condamnării care va veni sub aparența de comoditate și necesitate pentru plăcerile păcătoase ale acestei lumi care va pieri în Întuneric.

POPORUL LUI DUMNEZEU, rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru convertirea acestor suflete. Permiteți ca din inimile voastre să curgă dragostea lui Dumnezeu care va fi un far de speranță, o lumină strălucitoare care va demasca înșelăciunile lui satana și va lumina calea dreptății care îi va conduce la mântuire în Domnul și Mântuitorul nostru Isus Cristos.

Iubiți ai lui Cristos, această bătălie spirituală necesită întreaga armură a lui Dumnezeu. Nu intrați în luptă cu o armură incompletă! Țineți-vă bine armele spirituale oferind țările și popoarele voastre în rugăciune neîncetată.

IUBIT POPOR AL LUI DUMNEZEU, recunoașteți Îngerii voștri Păzitori care sunt pregătiți să vă conducă în siguranță din fața pericolelor care se desfășoară sub ochii voștri!

Cu sabia mea pe care am scos-o din teacă, eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

Confirmări din Scriptură

Și va face ca toți cei mici și cei mari, bogați și săraci, liberi și sclavi, să pună un semn pe mâna lor dreaptă sau pe frunte.(Apocalipsa 13:16)

O, gustați și vedeți că Domnul este bun. Binecuvântat este omul care se refugiază în El. (Psalmi 34:8)

Toate le pot în cel care mă întărește. (Filipeni 4:13)

Vă spun că tot așa va fi mai mare bucurie în cer pentru un păcătos care se convertește decât pentru nouăzeci și nouă de drepți care nu au nevoie de convertire. (Luca 15:7)

Și va face ca toți cei mici și cei mari, bogați și săraci, liberi și sclavi, să pună un semn pe mâna lor dreaptă sau pe frunte. (Apocalipsa 13:16)

astfel încât nimeni să nu poată vinde sau cumpăra decât cel ce are semnul numelui fiarei sau numărul numelui ei.(Apocalipsa 13:17)

Iată înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei, căci este număr de om. Numărul ei este șase sute șaizeci și șase. (Apocalipsa 13:18)

Îmbrăcați-vă cu armura lui Dumnezeu, ca să puteți sta în picioare în fața înșelătoriilor diavolului. (Efeseni 6:11)

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/february/13/the-mark-of-the-beast-is-being-prepared/

Un comentariu: