marți, 28 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, - Mergând înainte și privind înapoi - LUNI, 20 FEBRUARIE 2023

"Atât de mulți dintre copiii Mei privesc înapoi la vremuri mai ușoare. Vremuri de bucurie și belșug, vremuri pline de zâmbete și râsete.

Copii, știu că vă este dor de ceea ce a fost odată viața voastră, dar acea viață nu mai poate fi. Sfârșitul este lângă voi și acea viață nu se va mai întoarce niciodată. Nici o asemănare a acelei vieți nu se va întoarce. Totul este pe cale să se schimbe iremediabil când dușmanii Americii se năpustesc și întreaga lume erupe în război și haos. În acest război, vor fi mulți morți și suferințe. Orașe întregi vor fi distruse în câteva minute. Vieți stinse, familii lăsate pustii, rezerve de hrană distruse. Nu puteți face nimic pentru a preveni acest lucru, deoarece a fost rânduit încă de la întemeierea lumii. Păcatul trebuie să primească întotdeauna un răspuns prin judecată acolo unde lipsește pocăința.

Rugați-vă, copiii Mei. Rugați-vă pentru cei pe care îi iubiți și care sunt încă pierduți, pentru ca Eu să îi salvez înainte ca întunericul să cadă. Rugați-vă pentru a fi socotiți vrednici să scăpați de ceea ce va urma. Rugați-vă ca și ei să o facă.

Mergeți înainte. Nu pierdeți timpul uitându-vă înapoi, căci nu mai este timp de pierdut."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=507582351538129&set=a.403808015248897

Un comentariu: