duminică, 5 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 2 IANUARIE 2023

 Repostat: Răul nou, 30 iunie 2013

"Învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit. Imitați-Mă. Viața voastră să Mă reflecte pe Mine și voi veți reflecta slava Mea. Veți umbla în puterea Mea atunci când viețile voastre Mă vor reflecta în toate privințele, când gândurile voastre vor fi ca gândurile Mele, când inima voastră va fi pusă să facă lucrarea Împărăției Mele și nu a voastră.

Imitați-L pe Tatăl vostru, copiii Mei, pentru că Eu vă iubesc cu o iubire veșnică și fiecare dintre voi este foarte prețios pentru Mine cu adevărat. Tot ce am Eu este al vostru atunci când umblați pe căile Mele.

Veniți.....și umblați cu Mine așa cum a făcut Adam în răcoarea zilei. Umblați aproape de Mine pentru ca Eu să vă pot proteja de răul nou care intră acum în lumea voastră. Veți fi martorii unui rău nou, ca niciodată. Uneori veți fi șocați, dar toate acestea au fost prezise în Sfântul Meu Cuvânt.

Umblați îndeaproape cu Mine, copilașilor. Spuneți tuturor celor pe care îi întâlniți că îi iubesc!".

Am simțit urgența Lui în aceste ultime cuvinte, simt că răul care vine este unul cu adevărat teribil și că El dorește să ne protejeze pe toți, dacă Îl vom asculta, umblând aproape de El! Mi-am amintit de o mamă cu copii mici, când aceștia merg pe jos și un șofer neatent vine cu viteză, cum îi trage aproape pentru a-i proteja de rău. Vom asculta noi de avertismentul Său plin de dragoste?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=475490848080613&set=a.403808015248897

Un comentariu: