duminică, 12 februarie 2023

Divina protecție providenței, Shelley Anna, 3 februarie 2023

Un mesaj de la Domnul

Iubiții Mei, întoarceți-vă la Mine cu o inimă umilă și smerită, mărturisindu-vă păcatele care vă fac vulnerabili la căile înșelătoare ale adversarului, diavolul, ale cărui chinuri sunt neîncetate, deoarece el se hrănește cu slăbiciunile voastre.

Izvorul Meu de milostivire este pentru toți și acoperă o mulțime de păcate.

Ultimul Meu act de Milostivire se apropie cu repeziciune și va fi însoțit de un mare întuneric. Pregătiți-vă inimile pentru iluminarea conștiinței, care va expune tot întunericul care locuiește în sufletele omenirii. Conștiințele vor experimenta minijudecata Mea, unde Raiul, Iadul și Purgatoriul, vor fi experimentate, în funcție de amploarea păcatelor nepocăite, care vă pătează sufletele.

Iubiții și credincioșii Mei, nu obosiți în a face binele, permiteți iubirii Mele să curgă din inimile voastre, care va deschide ochii celor orbi, care umblă în întuneric.

Necazul acestor zile se intensifică.

Constelațiile continuă să fie zdruncinate, în timp ce cerurile se retrag, făcând loc unui întuneric dens. Rămâneți ascunși în Inima Mea Sfântă, care este Providența Mea divină de protecție.

Iubiții Mei, dragostea Mea necondiționată pentru voi este nesfârșită. Așa vorbește Domnul.

Confirmări din Scriptură

 Dumnezeu este fortăreaţa mea puternică, face liberă pe deplin calea mea.(2 Samuel 22:33)

Pentru că chiar dacă inima noastră ne acuză, Dumnezeu este mai mare decât inimile noastre şi cunoaşte toate. (1 Ioan 3:20)

Orice faceţi să faceţi din inimă, ca pentru Domnul, şi nu ca pentru oamen i(Coloseni 3:23)

 În rest, întăriţi-vă în Domnul şi în faţa puterii lui! EFESENI 6:10

Căci cuvântul lui Dumnezeu este viu, plin de putere şi mai ascuţit decât orice sabie cu două tăişuri; el pătrunde până la despărţitura sufletului şi a duhului, a încheieturilor şi a măduvei şi judecă sentimentele şi gândurile inimii. EVREI 4:12

Vă spun că, tot aşa, va fi [mai mare] bucurie în cer pentru un păcătos care se converteşte decât pentru nouăzeci şi nouă de drepţi care nu au nevoie de convertire. LUCA 15, 7

Ridică-te, luminează-te, căci lumina ta vine şi gloria Domnului răsare deasupra ta!

2 Căci, iată, întunericul va acoperi pământul şi bezna, popoarele! Dar peste tine va răsări Domnul şi gloria lui se va vedea deasupra ta. ISAIA 60: 1-2

Un mesaj al Sfântului Arhanghel Mihail, dat în a treia zi a lunii februarie 2023

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghel spunând: Popor al Domnului și Mântuitorului nostru, pregătiți-vă inimile pentru a primi aceste binecuvântări foarte urgente de Har, Milă și Protecție, care curg din Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, necazurile din aceste zile se intensifică! Abundă nelegiuirea, pe măsură ce inimile se răcesc. Întunericul intră înăuntru, făcând ca o nebunie să pună stăpânire pe omenire.

Pe măsură ce al treilea război mondial este declarat, se va pune în aplicare o conformare. O conformitate care va prăbuși economia, pentru a face loc semnului fiarei. Un semn al damnării, care aduce moarte în suflet și va veni sub aparența convenienței și a necesității pentru lucrurile acestei lumi.

NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI! Refugiați-vă în Inima Sfântă a lui Isus Cristos.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori, care vă vor conduce la acoperământul de Protecție, care se va întinde asupra voastră și a celor dragi.

Iubit popor al lui Dumnezeu, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor. Au mai rămas doar clipe de Milă. Elementele pământului continuă să arate mânia lui Dumnezeu. Pe măsură ce cerurile se retrag, întunericul va acoperi pământul.

O purificare, prin care pământul trebuie să treacă, înainte mileniului Împărăției Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Hristos.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scriptură

Și cerul s-a depărtat ca o carte împăturită; și orice munte și insulele s-au mutat din locurile lor.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/february/04/the-divine-providence-of-protection/

Un comentariu: