vineri, 4 februarie 2022

ANUL 2030: TATĂL DIN CERURI NU-I VA MAI PERMITE LUI SATANA NICIODATĂ SĂ OPEREZE AICI PE PĂMÂNT!

21 ianuarie 2022, ora 9:00 a.m. - Campusul Sf. Rosalia, Bishop Ryan Village, Hampton Bays, New York - Sfântul Arhanghel Mihail - Ocrotitorul celor nenăscuți

UN MESAJ CĂTRE TINERII DIN STATELE UNITE ALE AMERICII ȘI DIN LUME - SĂRBĂTORIM MARȘUL PENTRU VIAȚĂ! - "CERUL VĂ VEDE! 

Tinerilor!... Dumnezeu vă vede și vă iubește! Isus Cristos, Răscumpărătorul vostru, vă vede și vă iubește! Sfânta Fecioară Maria și toți Îngerii și Sfinții vă văd și vă iubesc! Rudele și prietenii voștri care locuiesc acum cu noi în Împărăția Cerurilor vă văd și vă iubesc!

Cerul veghează asupra voastră în timp ce vedem mii de copii ai lui Dumnezeu adunându-se și mărșăluind în capitala națiunii (Demonstrație organizată în Washington DC, "Marșul pentru viață" în sprijinul eliminării avortului) pentru a susține sfințenia întregii vieți umane și pentru a protesta împotriva planului satanic care a promovat (legea avortului) Roe vs. Wade, asupra unei populații adormite, Wade pe o populație care doarme de aproape cincizeci de ani, în timp ce națiunea voastră - Statele Unite ale Americii - a legalizat moartea celei mai nevinovate vieți dintre voi - copiii voștri - atât născuți, cât și nenăscuți (inclusiv "avortul prin naștere parțială").

Știința voastră materială este clară și necontestată în conformitate cu viziunea spirituală a lui Dumnezeu pentru omenire. Orice viață umană începe în momentul concepției. Fiecare viață umană are infuzată în ea Puterea Duhului Sfânt care, în esență, dă viață tuturor copiilor lui Dumnezeu chiar în momentul conceperii, fără condiții sau restricții. Suprimarea unei vieți umane din momentul conceperii este uciderea unuia dintre copiii lui Dumnezeu. Cei care au comis această crimă împotriva umanității trebuie să invoce mila divină a lui Isus, Răscumpărătorul vostru, pentru iertarea păcatelor împotriva celei mai nevinovate vieţi a copiilor lui Dumnezeu. 

CERUL VĂ ASCULTĂ!

În timp ce mărșăluiți spre Curtea Supremă a Statelor Unite, rugați-vă cu tărie ca judecătorii în robe negre să fie pătrunşi de puterea Duhului Sfânt și să pună capăt acestui flagel împotriva copiilor nenăscuți în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă judecătorii în robe negre nu-și pot da seama de greșeala lor, trebuie să continuați să le reamintiți celor care poartă robe negre că trebuie să se lepede de hainele lor negre pătate cu sângele a milioane de copii măcelăriți, atât nenăscuți, cât și născuți. Tradiția de a purta haine negre datează dintr-o perioadă foarte întunecată a istoriei.

Rugați-vă pentru o vreme când aceiași judecători vor putea purta veșminte de un alb pur și nepătat în cinstea Maicii Domnului și pentru o vreme când acești judecători vor decide să implementeze și să aplice legile lui Dumnezeu și nu planurile demonice ale Principatelor și Puterilor. Va fi o nouă zi pe pământul vostru și în întreaga lume când judecătorii și (înalții membri ai sistemului judiciar) vor câștiga dreptul de a purta haine de un alb imaculat, pentru că vor fi înzestrați cu Puterea Duhului Sfânt pentru a pune în aplicare legile lui Dumnezeu pentru omenire și nu legile contrare ale lui satana și ale slujitorilor săi care vor fi aruncați în iad, în timp ce toate lucrurile vor fi reînnoite din nou!

CERUL VĂ CHEAMĂ ACUM!

Tinerilor!... Trebuie să vă alăturați puternicilor războinici ai rugăciunii care duc un război împotriva Prințului Întunericului, a Principatelor și a Puterilor Întunericului din lumea demonilor. Conducătorul lor se numește Satana sau Lucifer, dar răul are multe alte nume: Asmodeus, Baal, Beelzebub, Moloch și altele.

Tinerilor!... Trebuie să vă extindeți misiunea de la simpla protejare a vieții umane la un atac ofensiv total asupra Principatelor și Puterilor Întunericului, pentru că aceiași linguşitori ai Satanei, care au pus în aplicare un plan de reducere a lumii copiilor lui Dumnezeu, sunt aceiași linguşitori ai răului - elitele globale - care încearcă să stabilească o Mare Resetare și o Nouă Ordine Mondială pentru a vă înrobi pe toți în noua lor ordine demonică.

Atenție... Nu aveți încredere în dictatura medicală a elitelor globale, care au preluat controlul sistemelor de sănătate publică, ce sunt acum controlate de elitele globaliste care au implementat așa-numitele crtificate sanitare, nu pentru a vă îmbunătăți sănătatea, ci pentru a exercita putere și control asupra voastră, având ca rezultat controlul complet al omenirii până în 2030 și reducerea populației lumii.

Atenție... Nu aveți încredere în sistemele voastre educaționale și în instituțiile globaliste care dictează fanteziile elitiste globale pentru a exercita puterea și controlul asupra voastră. Slujitorii globaliști ai satanei desfășoară acum o "campanie de dezinformare" prin intermediul instituțiilor educaționale globaliste, care dețin controlul informațiilor despre colegiile și universitățile voastre, precum și despre școlile voastre primare și secundare. Ei se află acum în etapele de punere în aplicare a campaniilor lor de dezinformare în toate școlile, pentru a controla și cenzura Adevărul și pentru a vă "elimina" dacă vă opuneți îndoctrinării lor, în cadrul agendei lor luciferice de a controla întreaga umanitate prin Marea Resetare și Agenda 2030.

Tinerilor!... Sprijiniți-i pe părinții voștri în lupta lor împotriva administrațiilor școlare care încearcă să îndoctrineze copiii voștri nevinovați în stiluri de viață satanice prin cooptarea drepturilor părinților de a-și crește copiii într-un mod asemănător cu Hristos. De asemenea, rezistați credinţei demonice a elitelor luciferiene şi încercărilor lor de a "elimina" părinții care acționează în interesul copiilor lor și al copiilor lui Dumnezeu, care nu sunt copii ai statului.

Agenda 2030 este numele lor de cod pentru anul în care elitele globale plănuiesc să implementeze puterea și controlul total asupra întregii omeniri. Anul 2030 este anul scrijelit pe nisip, în care Tatăl din Ceruri nu va mai permite Satanei să opereze aici pe Pământ! Nu va fi permisă nicio Mare Resetare Demoniacă sau Mare Transformare dincolo de acest punct. Prin Tatăl din Ceruri și prin Fiul Său, Răscumpărătorul vostru, și prin Puterea Duhului Sfânt, va avea loc o Mare Trezire (a conștiințelor) în care toate sufletele de aici de pe Pământ vor experimenta o prezență interioară a Puterii Duhului Sfânt și o trezire a fiecărui copil în ceea ce privește misiunea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi aici pe Pământ.

Prin această Marea Iluminare, fiii lui Dumnezeu se vor ridica și îi vor învinge pe dușmanii Tatălui din Ceruri și vor ajuta la planul Tatălui, prin Fiul Său Iisus Hristos, de transformare a întregii lumi pentru a face toate lucrurile noi din nou! Așa să fie! Dumnezeu să fie lăudat!

CERUL VĂ SUSȚINE!

Tinerilor!... Trebuie să răspundeți la acest apel! Priviți la puternicii voștri războinici ai rugăciunii: bătrânii voștri care, de ani de zile, duc acest război împotriva principatelor și puterilor.

Bătrânilor!... Trebuie să ajungeți la tineri și să îi înrolați pentru a rezista globaliștilor și să vă rugați pentru ca Planul lui Dumnezeu să salveze omenirea de la propria distrugere.

Și în cele din urmă, când misiunea voastră se va încheia aici pe Pământ, ca și copii ai lui Dumnezeu...

Paradisul vă va întâmpina!.... În Împărăția Cerurilor, când va veni timpul stabilit, ceea ce încheie misiunea voastră aici pe Pământ!

Așa să fie! Domnul fie lăudat!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6876605369048207&set=a.242597375782406

Un comentariu: