vineri, 4 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX LUNI, 31 IANUARIE 2022 - Aproape gata

"Mulți dintre copiii Mei au răspuns la chemarea Mea și se ocupă cu mare sârguință de treburile Tatălui lor pe pământ. Pentru aceștia am recompense magnifice, deoarece timpul pe care îl trăiți nu seamănă cu niciunul din cele care au existat înainte. Apar multe persecuții, dar cei care sunt cu adevărat ai Mei vor continua să lucreze cât este ziuă.

Copii, se apropie repede noaptea, când nimeni nu mai poate lucra. Ea va veni peste voi brusc și fără avertisment. Aveți grijă, căci acest tip de întuneric aduce cu el multe pericole. Dușmanul a pus lațuri și capcane pentru toți cei care sunt ai Mei și dorința lui este să vă distrugă pe voi și pe toți cei pe care îi iubiți. Fiți vigilenți. Fiți foarte vigilenți în acest timp.

Mulți dintre copiii Mei au cerut să fie folosiți pentru scopurile Împărăției Mele. Aceștia sunt cei sârguincioși care așteaptă doar ca Ușa Oportunității să se deschidă pentru a intra, gata să lucreze.

Pentru unii dintre copiii Mei, munca voastră este acolo unde vă aflați. Pentru mulți dintre copiii Mei, Eu vă voi muta să faceți lucrări pentru Mine.

Eu vă pregătesc în liniște de ani de zile, vă rafinez și vă înalţpentru a face voia Mea. Sunteți aproape gata. Pentru a fi complet pregătiți, fiți gata să renunțați la toate dorințele voastre pământești pentru a face ceea ce este cerut.  Pentru a face această lucrare în acest timp este nevoie de mai puțin din partea voastră și de mult mai mult din partea Mea."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2180728012068456/

Un comentariu: