miercuri, 9 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 6 FEBRUARIE 2022

REPOSTARE: Războiul este la o aruncătură de băţ - 24 aprilie 2017

 (În notele mele originale, dar nu în postarea originală:  Am simțit un strigăt venind brusc în duhul meu sâmbătă seara, puțin înainte de ora 20:00, o mare durere pentru ceea ce va urma).

"Poporul Meu, ascundeți-vă în casele voastre, căci războiul este aproape și nu trebuie să fiți pe drumuri și pe străzi când va lovi, căci veți regreta foarte mult dacă veți fi.

Nu puteți împiedica desfășurarea acestui lucru, ci doar să vă rugați să cereți îndurare pentru cei care nu sunt încă salvați, căci voi salva pe mulți prin rugăciunile voastre și vă voi arăta și vouă îndurare, dacă vă veți petrece timpul astfel.

Viața voastră, așa cum o știţi, este pe cale să se schimbe pentru totdeauna, și nu va mai fi niciodată ca înainte. Așa trebuie să fie, iar voi trebuie să îndurați și să vegheați la întoarcerea Mea în curând.

Apropiați-vă acum de cei pe care îi iubiți și spuneți-le cuvinte de dragoste, căci mulți vor fi luați de lângă voi. Plăgile sunt pe cale să fie eliberate, de asemenea, și nu le veți vedea venind (plăgile).  Am suferit foarte mult cu această națiune adulteră și M-am săturat să văd crescând urâciunile voastre în ochii Mei. Un popor împietrit umblă pe străzile sale fără intenția de a se căi vreodată.

Eu îi avertizez pe ai Mei în marea Mea îndurare, dar cei răi vor pieri în păcatele lor. Doar cei pentru care mijlocesc copiii Mei vor fi salvați.

Până la venirea Mea faceţi faptele care știţi că sunt de la Mine. Spuneți altora despre Mine cu orice ocazie. Ocupaţi-vă de treburile Tatălui Meu și nu Mă negaţi în fața oamenilor, indiferent de preţ.

Voi veniți acasă".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2185964184878172/

Un comentariu: