luni, 7 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX JOI, 3 FEBRUARIE 2022 - Recunoașteți Timpul

"Recunoașteți timpul în care trăiți și acționați în consecință, copiii Mei, pentru că haosul este pe cale să înceapă și va fi o perioadă de mari dificultăți pentru toți copiii Mei.

Cei răi se vor bucura de acest timp și vor acumula multă bogăție furând de la poporul Meu, dar nu-i invidiați, copii, pentru că sfârșitul lor este sigur și distrugerea lor va veni peste ei brusc și cu mare groază. Această bogăție va fi ultima fericire pe care o vor cunoaște pe pământ. Apoi vor fi predați dușmanului vostru pentru totdeauna.

În acest timp, dușmanul va birui poporul Meu pentru o vreme, dar nu vă descurajați, căci nu v-am spus Eu că nu vă voi lăsa și nu vă voi părăsi niciodată? În acel timp, mulți dintre ai Mei vor fi martirizați, iar răsplata lor nu se va sfârși niciodată!

Mai presus de toate, copii, agățați-vă de credința voastră cea mai sfântă. Vrăjmașul vă va asalta cu acuzații împotriva Mea, încercând să vă descurajeze, încercând să vă convingă că dacă v-aș iubi v-aș salva din tot haosul, însă tot ceea ce este în Cuvântul Meu trebuie să se împlinească și acesta este timpul ales pentru ca el să se împlinească.

O eternitate cu Mine vă așteaptă pe voi, cei care rezistați. Păstrați acest lucru mai cu seamă în mințile voastre, căci cei a căror minte este fixată asupra Mea vor fi în pace. Indiferent de ceea ce vedeți, gândiți-vă la Mine.

Niciodată să nu uitați că vă iubesc cu o iubire veșnică."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2182988191842438/

Un comentariu: