joi, 17 februarie 2022

"PREOȚII MEI AU PÂNGĂRIT ȘI S-AU FOLOSIT DE NUMELE MEU CEL SFÂNT..." - Trevignano Romano, 14 februarie 2022

Mesajul lui Isus, ora 2:00 AM

 Copiii Mei, adoraţi-L pe Dumnezeul vostru cu toată dragostea pe care o aveți în inimă, îngenuncheați în fața Regelui Regilor, vorbiți cu Mine, am anticipat că atunci când veţi auzi despre eutanasie, copii împotriva părinților, criminali fără scrupule și vânturi de război, înseamnă că timpul este aproape, dar nu vă veți teme dacă rămâneți cu Mine.

Rugați-vă, pentru că această omenire Mi-a străpuns inima și stați lângă Mine pentru ca Eu să vă pot recunoaşte în fața Tatălui Meu.

Copii și frați, deschideți-vă inimile la har, urechile la auz, fiți oameni hotărâţi fără să vă gândiți la lumina falsă a acestei lumi.

Cu mândrie și aroganță, au distrus paradisul lăsat Tatăl Meu. Omenire perversă, nici măcar un pic de dragoste pentru Mine, şi cu toate acestea, Eu v-am luat păcatele, îmbrățișând moartea ca un miel de sacrificiu, totul v-a fost iertat.

Trăiți mai rău decât Sodoma și Gomora, așa că la ce vă așteptați? Timpul milei a luat sfârșit și va începe timpul dreptății.

Preoții Mei au pângărit și s-au folosit de Preasfântul Meu Nume pentru a împrăştia erezii și blasfemii. O, cât de mare va fi durerea lor!

Copiii Mei, mai țineți-Mi companie încă puțin și consolați-Mă cu dragostea voastră și vă voi răsplăti cu generozitate.

Vă iubesc și vă binecuvântez în Numele Tatălui, în Numele Meu și în Duhul Sfânt.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6955725084469568&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu