joi, 3 februarie 2022

VOI PROVOCA UN MARE CONFLICT ÎNTRE COPIII LUMINII ȘI COPIII ÎNTUNERICULUI! - Carbonia, 30 ianuarie 2022

Copiii  mei, în lumina lui Cristos Înviat, Domnul nostru, vin să vă aduc pace și seninătate: ...numele meu este Scris în Ceruri!

Tatăl mi-a încredințat sarcina de a coborî pentru a aduce pacea în această omenire pierdută în întuneric. Vin împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail și cu iubitul meu soț pământesc, Sfântul Iosif.

Împreună vom porni mica rămășiță spre provocarea finală împotriva lui Satana. Dumnezeu Tatăl, Dumnezeul cel Atotputernic, ne binecuvântează, El comandă armata Sa la Armaghedon.

Copiii mei, eu sunt REGINA IUBIRII, Mama și Doamna tuturor popoarelor, în Frumusețea mea am venit să dăruiesc oamenilor iubirea lui Dumnezeu.

VOI PROVOCA UN MARE CONFLICT ÎNTRE COPIII LUMINII ȘI COPIII ÎNTUNERICULUI, ... COPIII LUI DUMNEZEU VOR AVEA O MARE VICTORIE ÎN CEL CARE ÎI VA CONDUCE DE LA ÎNĂLȚIMEA CERULUI SĂU.

Milostivirea și iubirea vor locui în noul popor al lui Dumnezeu, ...va fi sfânt și va fi la dreapta Lui. Învingători în acest act final, în provocarea împotriva Răului, ei vor primi darurile Duhului Sfânt și, ca cavaleri ai Armatei Cerești, îl vor învinge pe Lucifer, care s-a prezentat lumii ca fiind Dumnezeu.

Adevărul este în Dumnezeu! Nici un alt dumnezeu nu este! EL ESTE SINGURUL, UNICUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU.   

Iubiți copii, iată, mâinile mele se unesc cu ale voastre pentru a smulge de la Dumnezeu Tatăl harul unei reveniri grabnice a lui Isus, Cel Înviat. Ca Mamă a lui Isus și Mireasă a Duhului Sfânt, împreună cu înaintașii, implor Sfântul Rozariu! Dumnezeu să ne audă!

 

Tată, Îți aduc mica rămășiță, cea care Ți-a rămas credincioasă,

Ți-o prezint pentru ca Tu să ai milă de dragostea lor sinceră

și dă-ne, în infinita Ta milă, harul necesar..:

Iubite Dumnezeul nostru, Creatorul tuturor lucrurilor,

astăzi, în unire cu acești copii,

îți cerem harul revenirii grabnice a lui Isus.

Plânge inima mea de Mamă!

Ca Mamă a acestei Omeniri,

Implor ajutorul Tău sfânt, Doamne Dumnezeule!

Binecuvântează-ți poporul, Doamne!

Îți mulțumim pentru iubirea Ta infinită pentru noi!

Ești mare, Tată! Tu ești puternic, Doamne!

Nimeni nu poate fi ca Tine: Tu ești! Amin.

Notă:

Termenul Armaghedon este folosit doar în Apocalipsa 16:16, unde se vorbește despre cele șapte potire ale mâniei lui Dumnezeu, ale căror pedepse sunt îndreptate împotriva celor care se închină fiarei. În timp ce pedepsele din capitolele anterioare aveau ca scop să-i aducă la pocăință pe cei care fac răul, acestea au ca scop să arate adevărata natură a urmașilor fiarei și să restabilească dreptatea, ca răspuns la strigătul celor care au fost nedreptățiți.

Acest text face o distincție fundamentală între răzbunarea divină și cea umană. În niciun moment Apocalipsa nu justifică, nu autorizează și nu exaltă violența umană, care este, dimpotrivă, tocmai "semnul fiarei" care atrage mânia lui Dumnezeu. În schimb, purtătorul "semnului lui Dumnezeu" respinge orice justificare a violenței umane și o suportă, nu într-un spirit de pasivitate, ci în convingerea profundă că nu este inevitabilă și că oricum nu va avea ultimul cuvânt. În timp ce dreptatea lui Dumnezeu distruge răul, mila Sa îi oferă făptașului "un pic mai mult" timp pentru a se pocăi.

Cele trei spirite necurate își adună forțele armate (toți regii pământului) în locul Armaghedon. La fel ca multe alte pasaje din carte, semnificația menționării acestui loc nu poate fi interpretată complet și fără echivoc. Ceea ce Apocalipsa vrea să aducă în mintea cititorilor este că Dumnezeu a câștigat deja lupta împotriva răului, dar acesta va încerca să facă cât mai multe victime înainte de înfrângerea finală.

Bătălia finală pentru care se adună armatele la Armaghedon este ultima lovitură a cozii diavolului: autorul Apocalipsei este sigur că dreptatea lui Dumnezeu va învinge. Dreptatea nu înseamnă o pedeapsă impusă din exterior, ci convingerea fermă că toate acțiunile au consecințe și că nu se poate evita confruntarea cu ele. De aceea, pedeapsa este legată de crimă: oricine a vărsat sânge trebuie, ca o consecință inevitabilă, să bea sânge.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6874613679247376&set=a.242597375782406

Un comentariu: