vineri, 4 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX - DUMINICĂ, 30 IANUARIE, 2022

 REPOSTARE: Această furtună va veni repede peste voi - Joi, 28 aprilie 2011

"Doresc ca voi să înaintați repede în tot ceea ce v-am încredințat și acest lucru se va face, căci nu mai este timp de pierdut. Lumea se îndreaptă cu repeziciune spre sfârșit și toate lucrurile scrise în cuvântul Meu sfânt trebuie să se împlinească, și așa va fi.

(În acest moment, în duh, am văzut un cer plin cu nori de furtună. Norii de furtună au început să se miște unul spre celălalt până când părea că sunt atrași într-o spirală care se mișcă rapid, ca o tornadă în formare, doar că mai repede)

Furtuna pe care o vedeți că se adună, va fi într-adevăr una feroce, iar vântul și ploile vor lovi atât pe cei buni, cât și pe cei răi. Poporul Meu care și-a construit casa pe stâncă va supraviețui acestei furtuni, chiar va prospera în timpul ei, dar mulți alții vor pieri din cauza lipsei de pregătire. Ei vor pieri pentru că nu au ținut cont de cuvintele Mele de avertizare sau nu au ascultat de porunca Mea de a se pregăti. Pregătiți-vă, poporul Meu, pentru că norii de furtună se adună.

Multe elemente se ascund în norii acestei furtuni pe care nu le puteți vedea cu ochii pământești. Copiii Mei cu ochi de văzut și urechi de auzit vor recunoaște aceste elemente pentru ceea ce sunt: semne ale sfârșitului care se apropie cu repeziciune. Copiii Mei vor veghea, se vor ruga și vor dori revenirea Mea, în timp ce alții vor plânge de angoasă și vor pieri de pe pământ. Copiii Mei, cei care Mă cunosc cu adevărat, vor umbla în pacea care întrece orice înțelegere, chiar și în mijlocul celei mai mari furtuni. Îngerii Mei care au tabăra în jurul lor îi vor proteja și îi vor păzi în timp ce răul acoperă pământul.

(În acest moment, în duh am văzut cuvintele 3 luni, dar Domnul nu mi-a vorbit despre această perioadă de timp, ci pur și simplu am văzut-o scrisă în duh).

Această furtună va veni repede peste voi, copiii Mei. Pregătiți-vă, încingeți-vă coapsele, asigurați-vă casele și rugați-vă pentru călăuzirea Mea în ceea ce va urma și va veni în curând, pentru că mulți nu vor fi pregătiți. Viața, așa cum o cunoașteți, este pe cale să se schimbe pentru totdeauna. Aceste lucruri trebuie să se întâmple înainte ca sfârșitul să vină.

(În duh, în acest moment am văzut două ipostaze - la un moment dat, în perioada de acalmie dintre ele, mulți oameni vor crede că furtuna s-a terminat, dar nu este așa - a doua parte este mai rea decât prima)

Adunați-vă familiile, copiii Mei. Țineți-vă strâns unii de alții și aveți grijă unii de alții până când această furtună trece, căci este una rea.

Mai multe furtuni vor veni pe pământ în curând, nu le-ați văzut pe ultimele.

(Știam că El vorbea aici despre furtuni în natură - locuiesc în Texas și tocmai am trecut prin câteva zile de furtuni violente și tornade)

Furtunile violente de toate felurile vor fi evenimente obișnuite în aceste zile din urmă, până când omul nu va mai găsi adăpost împotriva furtunilor decât în Mine.

Ascundeți-vă în Mine. Fiți găsiți în Mine. Vă voi ascunde sub aripile Mele și vă voi proteja de tot ceea ce va veni, copiii Mei, dacă doar veți asculta de poruncile Mele și veți alerga la Mine și nu la lume ca furnizor al vostru. Dacă alergați la lume și vă urmați propriile planuri, atunci nu veți fi găsiți în Mine când începe această furtună și lumea trebuie să fie furnizorul vostru.

Cei care M-au cunoscut pe Mine ca ajutor al lor vor fi ajutați. Cei care Mă slujesc și Mă onorează cu toată fiinţa lor vor fi susținuți. Cei care Mă ignoră până la vremea când vor avea nevoie, vor duce lipsă.

Pregătiți-vă bine, copiii Mei. Pregătiți-vă uitându-vă la Mine și ascultând de poruncile pe care vi le dau. Ascultați-Mă fiind extrem de ascultători și veți prospera în furtuna care va veni, căci dorința Mea este ca voi să nu duceți lipsă de niciun lucru bun de care aveți nevoie.

Căutați-Mă acum și Eu vă voi călăuzi în pregătirea caselor voastre împotriva furtunii care va veni. Puneți-Mă deasupra vieții voastre și vă voi prospera în ea. Ignorați-Mă și va fi spre propria voastră primejdie.

Puteți pregăti calea Mea sau calea omului. Ce cale veți alege?"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2180043292136928/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu