sâmbătă, 12 februarie 2022

SUNT GATA SĂ INTRU ÎN CASELE VOASTRE ȘI SĂ MĂ UNESC CU VOI, SĂ VĂ IAU DE MÂNĂ ȘI SĂ VĂ CONDUC CA ȘI CO-RĂSCUMPĂRĂTOARE ÎN ULTIMA LUCRARE DE MÂNTUIRE - Carbonia, 09 februarie 2022

SFÂNTA MARIA

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Să răsune credința voastră în Iisus Hristos, copiii mei, a sosit ceasul luptei voastre împotriva dușmanului infernal.

Sunt gata să intru în casele voastre și să mă unesc cu voi, să vă iau de mână și să vă conduc ca o Co-Răscumpărătoare în ultima lucrare a mântuirii.

Vă voi aduce victorioși în prezența Fiului meu Isus, victorioși împotriva dușmanului infernal, împotriva Satanei care va fi zdrobit de călcâiul meu,... toți cei care mă urmează, copiii mei credincioși, cei care mă vor asculta în iubire și caritate, care, în virtutea harului primit de la Dumnezeul lor Creator, vor înainta fără întârziere alături de mine.

Copiii mei, cerul tună! Vocea lui Dumnezeu Tatăl va copleși Universul! Această Omenire va tremura! ... Această omenire perversă nu vrea să asculte vocea lui Dumnezeu, nu-i pasă de nimic, se uită în jur, dar nu înțelege nimic.

Copiii mei, nu aceasta este calea de urmat, Pământul nu vă aparține, el v-a fost dat pentru o mare încercare, pe care voi, din păcate, nu o treceți pentru că v-ați dedicat lucrurilor lumii, abandonând lucrurile lui Dumnezeu, ... lucrurile Cerului! Cele pe care Tatăl promisese să vi le dea! Pentru a vă lua în Sine în fericirea eternă a iubirii.

Tună vocea lui Dumnezeu Tatăl din Univers, tună inimile copiilor lui Dumnezeu:

ANUNȚAŢI! ANUNȚAŢI SOSIREA FECIOAREI BINECUVÂNTATE PRINTRE VOI!

ANUNȚAȚI REVENIREA LUI ISUS, COPIII MEI, ACUM TOTUL ESTE ÎMPLINIT.

Ora a tunat, marele război stă să înceapă, bătălia dintre popoare este la porți, o mare revoluție va avea loc și în Europa, ... repercusiunile acestui război vor fi mari!

Copiii mei, nu ați înțeles nimic încă, v-ați dedat la desfrâu! ... Nu veți avea nici o răsplată, v-ați dat pe voi înșivă celui rău, ... V-ați pierdut pe voi înșivă!

Este ora întunericului, copiii mei, voi v-aţi dat lui Satana, mergeți mână în mână cu Răul!

Ca Mamă a voastră, există în Mine o tristețe nesfârşită: ... ...să-mi pierd proprii copii, cei pe care Isus Mi i-a încredințat la picioarele Crucii.

Oh, nu, copiii mei! Întoarceți-vă repede la mine, cu ajutorul lui Dumnezeu voi reuși să vă recâștig inimile, mă voi manifesta fiecăruia dintre voi, voi aduce Cerul în casele voastre, vă voi deschide ochii, vă voi deschide inimile, vă voi smulge din ghearele Satanei și vă voi aduce înapoi la Fiul Meu Isus.

Astăzi sunt aici, ca întotdeauna, pe această colină sfântă, în această locuință cerească unde în curând Dumnezeu se va manifesta prin Îngerii și Sfinții Săi! Tot Cerul se va coborî pe acest Deal care va deveni locuința lui Dumnezeu, va fi mare și va fi deschis tuturor popoarelor, tuturor celor care, după avertisment, vor dori să-l viziteze: ... ... fermecaţi vor găsi frumusețile Raiului pe Pământ.

Copiii mei, o, voi care Mă urmați în credincioșie și iubire, vă spun, îmbrățișându-vă la Inima mea: rămâneți tari în credința voastră în Isus Cristos. Stați alături de Mine în ascultare, nu vă temeți de nimic, înaintați, înaintați cu putere, în curând veți primi darurile Duhului Sfânt și veți fi sfinți în Cel care este cel Sfânt.

Dumnezeu este cu voi, copiii mei, și dacă Dumnezeu este cu voi, nimeni nu vă va putea învinge, nimeni nu vă va putea sta împotrivă, bătălia este deja câștigată de Isus Hristos, iar voi veți fi victorioși în El.

Vă îmbrățișez pe toți și vă umplu cu dragostea mea, vă strâng în brațe și vă sărut pe frunte, copiii mei, ca o Mamă, vă îmbrățișez la pieptul meu și vă conduc.

Înainte! Nu vă temeți, timpul a trecut, ochii voștri vor vedea împlinirea profețiilor, ...ele se vor împlini una după alta, nu vă temeți, Dumnezeu este cu voi.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, ... ...astfel, Sfânta Treime vă binecuvântează.

 Copiii mei, aveți curaj și putere: ... ...să mergem și să învingem Răul, în curând vom fi din nou în Casa lui Dumnezeu și acolo ne vom juca și ne vom bucura de Lucrurile pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru toți copiii Săi.

CE FRUMUSEȚE PUTEŢI PRIMI ÎN CERURI! CE FRUMUSEȚE, COPIII MEI, SĂ VĂ POT AVEA PE TOȚI ÎN JURUL MEU! VĂ VOI SPUNE LUCRURI MINUNATE, VĂ VOI PĂSTRA LA PIEPTUL MEU, VĂ VOI ÎMBRĂȚIȘA ȘI VĂ VOI SĂRUTA VEȘNIC.

Eu, Mama voastră cerească, Maica lui Iisus, cea pe care Dumnezeu a trimis-o să-L aducă pe Mântuitorul în lume, astăzi mă trimite iar pentru a-i aduce pe copiii Săi înapoi la El.

Înainte! ... Îmi unesc mâinile cu ale voastre, bătălia este deschisă, suntem în punctul culminant al bătăliei, copiii mei, nu vă temeți, înaintați ca niște lei răcnind, fără teamă de cei pe care îi veți avea în fața voastră, pentru că veți avea sabia de foc a iubirii, o sabie de lumină, Sfântul Arhanghel Mihail va fi alături de voi și va fi sărbătoare pentru tot Cerul, ... în cele din urmă, Dumnezeu își va vedea propria Lumină în ochii copiilor Săi. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6932647620110648&set=a.242597375782406

Un comentariu: