vineri, 25 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX DUMINICĂ, 20 FEBRUARIE 2022

Mâna vrăjmașului – REPOSTARE, 16 octombrie 2018 

<Cei chemați la rugăciune în această perioadă au de făcut o lucrare deosebit de importantă. Ei sunt ca niște gărzi de corp foarte bine pregătite care asigură paza lucrătorilor repartizați la alte sarcini. Am văzut în duh că sunt desemnați la rugăciune unii care nu se roagă, iar acest lucru se întâmplă pe scară largă. Dumnezeu a chemat un grup specific la rugăciune și mijlocire intensă. Ați fost desemnați să vă rugați continuu pentru anumite zone și persoane. Mulți refuză categoric această chemare, iar alții pur și simplu nu fac lucrarea. Scena s-a schimbat și i-am văzut jucându-se pe un teren de joacă. Domnul mi-a arătat că aceasta era mâna inamicului la lucru.>

   "Accidente și dezastre vor avea loc atunci când cei pe care i-am desemnat vor refuza să facă voia Mea. Eu vă voi trage la răspundere. Eu v-am dat stăpânire asupra lumii în care trăiți, dar voi nu vă luați stăpânirea. O neglijați în timp ce fugiți ca să vă jucați. Din această cauză, mulți nu vor fi acolo unde au fost desemnați să fie atunci când vor veni evenimentele și vor fi distruși. Dușmanul vă cheamă să vă jucați, Eu vă chem să lucrați, dar voi îl urmați pe cimpoierul care vă cheamă la joacă.

   Pentru că v-ați acordat să-l auziți pe dușman și nu pe Mine, veți fi în locul greșit. Pentru că nu v-ați păstrat postul, protecţia pe care am desemnat-o va lipsi și mulți care nu ar trebui să fie luați încă vor fi luați. Vă voi trage la răspundere pentru acest lucru.

   Corpul ar trebui să funcționeze ca o mașină bine unsă, dar când copiii Mei nu se supun, nu este așa. Pe măsură ce mai mulți se joacă, alții sunt distrași și încetează să mai lucreze. (Am văzut cum, atunci când un copil se poartă urât în clasă, și ceilalți încetează să mai lucreze și ei și nimeni nu reușește să lucreze)

   Copiii Mei, încă nu recunoașteți mâna dușmanului care lucrează în viețile voastre? Încă nu înțelegeți valoarea lucrării la care v-am chemat?

   Un soldat nu trebuie să-și părăsească postul, deoarece un singur soldat poate permite ca o întreagă armată să fie străpunsă. Vegheați și rugați-vă!"

NOTĂ: În ultima vreme, m-am trezit și eu distrasă în timpul rugăciunii. Dușmanul încearcă doar să ne distragă atenția de la lucrarea care are efect împotriva lui. Rugăciunea devastează împărăția întunericului. Satana se teme foarte mult de rugăciunile unşilor lui Dumnezeu!

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2196536010487656/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu