vineri, 11 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MARȚI, 8 FEBRUARIE 2022 - Fără speranță

"Copiii Mei, unde este bucuria voastră? Unde este puterea voastră? Atât de mulți dintre voi sunteți abătuți, descurajați. Fețele voastre par fără speranță. Nu vedeți voi ce se întâmplă? Nu știți că dușmanul sufletelor voastre a lansat această misiune împotriva voastră?

Pe măsură ce Sfântul Meu Cuvânt se împlinește acum, dușmanul sufletelor voastre știe că în curând va fi introdus semnul său. El a lansat misiuni împotriva voastră pentru a vă epuiza, pentru a vă zdrobi speranța, curajul și apoi rezistența voastră pentru ca el să vă revendice sufletele.

Dușmanul vostru știe că, dacă nu aveți speranță, nu prea aveți putere să rezistați la orice altceva vă trimite în cale. În momentul în care va fi introdus semnul său, mulți vor capitula și îl vor lua, crezând că nu este chiar ceea ce este, că nu face nicio diferență pentru sufletele lor și că vor putea mânca. Nu vă găsiți printre aceștia, copiii Mei, pentru că nu mai sunteți ai Mei dacă faceți asta.

Trăiți în ultimele zile înainte de întoarcerea Mea. În acest timp, bătăliile vor fi diferite de toate cele dinaintea lor. Persecuția va fi, de asemenea, diferită de toate cele de dinainte, deoarece acum există noi metode de persecuție.

Dar luați în considerare acest lucru, puterea Mea măreață va fi arătată și ea ca niciodată înainte, iar voi veți fi instrumentele prin care ea se va arăta pe pământ. Voi face multe miracole puternice pentru a-i ajuta pe necredincioșii din vremea voastră să creadă că îi puteți conduce la mântuire, copiii Mei.

Bucurați-vă de mântuirea voastră. Puneţi-vă fețele ca cremenele și pregătiți-vă inimile să reziste, indiferent de ceea ce va veni."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2187126971428560/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu