marți, 8 februarie 2022

TRĂIȚI VREMURILE DIN URMĂ... PURIFICAREA ESTE ÎN DESFĂŞURARE - Carbonia, 05 februarie 2022

Acceptați chemarea Mea în voi înșivă și răspândiți-o fraților voștri.

Iubiți ai Domnului vostru Dumnezeu, vă chem încă la CONVERTIRE, ascultați strigătul Meu de iubire și de mântuire pentru voi, ...Cerul tinde să se întunece tot mai mult și Pământul trăiește deja întunericul rece al sufletelor.

Copiii Mei, VOI TRĂIŢI SFÂRŞITUL VREMURILOR, sunteți la un pas de viața nouă. PURIFICAREA ESTE ÎN DESFĂŞURARE, pedepsele se succed una după alta, furtuna pentru cei răi este în acţiune, dar victoria lor va fi în zadar.

Cu toată dragostea Tatălui vă îndemn, oamenilor, să vă întoarceți la Viață, ...pocăința voastră este urgentă, sunteți gata să cădeţi în groapa morții, Satana vă pecetluiește cu otrava lui, nu veți mai fi stăpâni pe voi înșivă, mintea și trupul vostru sunt gestionate de el. Mergeţi înainte fără să observaţi nimic, nu vă uitați în jurul vostru, nu ascultați vocea Celui care vă strigă, aveţi grijă!

MOARTEA ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ MILIOANE DE OAMENI, VA AVEA LOC O EXTERMINARE ÎN MASĂ. VOCEA ȘARPELUI BLESTEMAT RĂSUNĂ ÎN AER CA ȘI VIRUȘII LUI.

Treziți-vă, oamenilor! Treziţi-vă! Ora este târzie, nu mai așteptați ca să nu vă treziți prinși în mrejele sale mortale.

Sunteți condamnați de un grup de ticăloși de elită care vă vor viața. Puterea i-a orbit, sunt din ce în ce mai însetați de a poseda, de a stăpâni, ... astăzi au pretenția de a gestiona Omenirea, de a o îngenunchea, de a o aduce în sclavie. Puterea lor vine de la Satana care îi mișcă ca pe niște marionete, sunt ca niște popice în mâinile lui!

Ca Dumnezeu Creator, pentru iubirea pe care v-o port, EU IMPLOR CONVERTIREA voastră, dați-Mi posibilitatea de a vă putea ajuta să vă întoarceţi la Mine.

Dumnezeu Tatăl

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6908060242569386&set=a.242597375782406

Un comentariu: