duminică, 6 februarie 2022

RENAȘTEREA ESTE ÎN DESFĂȘURARE PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU! - Carbonia, 02.02.2022

DOAR CÂTEVA ORE ȘI APOI TOTUL SE VA SCHIMBA. RENAȘTEREA ESTE ÎN DESFĂȘURARE PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU!

Iubiților, Dumnezeu Creatorul vostru este cel care vă strigă "CONVERTIRE". Nu urmați MINCIUNA ca niște orbi, rămâneți tari în Cuvântul lui Dumnezeu, cel care v-a fost transmis prin Sfintele Scripturi și Sfânta Evanghelie, a venit timpul să vă convertiți, să vă deschideți ochii și să cereți cu umilință iertare Creatorului vostru pentru ca El să intervină să vă ajute.

Abandonați-vă ascultării Cuvântului lui Dumnezeu, NU CEDAȚI ÎN FAȚA RĂZBUNĂRII OMULUI, Dumnezeu există, iar dacă Îl căutați, Îl veți găsi. El este în fiecare dintre voi, Duhul Său cel Sfânt este în voi. Ați fost creați pentru a aparține Lui, sunteți ai Lui de la Început, ați fost însemnați în El, ... întoarceți-vă repede la Cel care este Singurul vostru Bine, Totul, și viața voastră se va schimba în bine, veți beneficia de Minunile Lui.

Iubiți-L pe Tatăl vostru care este în Ceruri, faceți acte de iubire pentru El față de frații voștri, ...umiliți-vă în fața Dumnezeului vostru Iubire, DOAR PRIN ABANDONAREA TOTALĂ LUI, PUTEȚI FI SALVAȚI.

Copiii Mei, iubiții Tatălui vostru, în adevăr vă spun: PĂMÂNTUL ESTE ÎN AGITAȚIE, MĂRUNTAIELE SALE SUNT PE CALE SĂ SCUIPE FOC, MĂRILE VOR INVADA PĂMÂNTUL; DEZASTRELE SE VOR INTENSIFICA PENTRU CĂ OAMENII L-AU ABANDONAT PE DUMNEZEUL LOR ȘI S-AU SUPUS SCLAVIEI DIAVOLULUI. Veți fi carne de sacrificiu, vă va face bucăți, scopul lui este răzbunarea, ...să-Mi distrugă copiii pentru a Mă face să sufăr.

În adevăr, vă spun, a sosit timpul ca inima voastră să se deschidă din nou spre Iubire, să se întoarcă fără ezitare la Casa Tatălui.

Spuneți adio desfrâului acestei lumi, o, oameni, viața voastră, viața adevărată și veșnică, vă așteaptă "DACĂ" veți ști să vă recunoașteți ca fiind ai Mei.

Înainte, bătălia este deschisă, smulgeți-vă din ghearele Satanei și chemați-Mă în ajutor. Eu Sunt! Eu Mă voi îngriji de voi! Întoarceți-vă Acasă, copiii Mei, întoarceți-vă la Viață! Abandonați moartea!

Vă aștept cu brațele larg deschise pentru a vă strânge pe toți la Mine într-o singură îmbrățișare de iubire, și va fi mare sărbătoare în Cer și pe Pământ. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6899615833413827&set=a.242597375782406

Un comentariu: