miercuri, 2 februarie 2022

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU CONFRUNTAREA ARMATĂ DINTRE NAȚIUNI. COPIII MEI, SUNTEȚI PE CALE SĂ FIȚI RĂPIȚI ÎN ÎNĂLŢIMI, SUNTEȚI PE CALE SĂ VENIȚI LA MINE – Carbonia, 28.01.2022, ora 15:42 p.m.

Prințul acestei lumi i-a prins pe copiii Luminii, oameni care, în slăbiciunea lor umană, au dat ascultare celui care îi va omorî.

Copii ai Ierusalimului, să știți că Eu, Dumnezeul vostru Iubire, Creatorul vostru, plâng pentru nebunia voastră, pentru dorința voastră nestăpânită pentru lucrurile acestei lumi, uitând că sunteți din Cer și că în Cer ar fi trebuit să vă întoarceți, dar mândria voastră a depășit puterea voastră, v-ați vândut lui Lucifer, ați intrat în jocul lui, inima voastră este plină de răutate, nu mai aveți nici măcar un gram de bunătate.

Un Călăreț vă va da vești despre Evenimentul mult așteptat de copiii Luminii!

Copiii Mei, sunteți pe cale să fiți răpiți din înălţimi, sunteți pe cale să veniți la Mine, ...veți cunoaște Fața Mea, ...ca niște copii inocenți veți dori cu ardoare să fiți luați în brațele Mele, și vă veți manifesta toată bucuria față de Dumnezeu-Iubirea voastră, față de Regele vostru! ...În curând veţi fi în Rai cu Mine. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

În timp ce  dreptatea va fi pentru cei răi, cei care i-au ucis pe micuții Mei și au schimbat legile Mele.

Roma se va ridica din nou, ...zidurile ei nu se vor mai dărâma niciodată pentru că Regele Gloriei o va locui.

ARMATA RUSĂ SE PREGĂTEȘTE DE CONTRAATAC.

SUA ÎȘI ÎNCARCĂ ARMELE STRATEGICE, DAR NU VOR CÂȘTIGA.

Prieteni ai Celui Înviat, pregătiți-vă pentru confruntarea armată dintre națiuni, ....va fi teribil.

Oamenii au devenit orbi, ...surzi față de Iubirea lor de Dumnezeu, ascultă vocea care vine din întuneric: ...au devenit ucigași, au pus Iubirea de Dumnezeu sub picioarele lor, îl urmează pe Satana care a devenit stăpânul și regele lor.

Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă pentru că pedepsele sunt deja la locul lor.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6869328146442596&set=a.242597375782406

Un comentariu: