joi, 24 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX SÂMBĂTĂ, 19 FEBRUARIE 2022 - Înaintea Mea

Acest lucru a apărut în spiritul meu acum câteva luni, când tocmai făcusem o comandă online și îmi puneam geanta deoparte. Intenționam să mă rog rugăciunile mele lungi decretate, dar eram tot timpul distrasă.

"Vezi cum continui să pui alte lucruri înaintea Mea?"

Și apoi El mi-a arătat că ori de câte ori am amânat să mă rog rugăciunile mele decretate, ... nu este vorba de o singură decizie de amânare, ci de vreo 50. Este o progresie de amânări, una după alta.

Apoi, duminica trecută dimineața, în timpul rugăciunilor, El mi-a arătat din nou că copiii Săi pun orice altceva înaintea Lui și am început să primesc acest cuvânt...

"Prea mulți dintre copiii Mei sunt mulțumiți să îi lase pe alții să aducă închinare. Vă însărcinez pe fiecare dintre voi cu acest lucru.

Fiecare dintre voi este responsabil să aducă energie, entuziasm și sfinţire la fiecare slujbă.

...............................................................

 De ce nu cântați cu voce tare la închinarea Numelui Meu sfânt? De ce nu sunteți entuziasmați să veniți în Casa Mea?

Fiți fie fierbinți, fie reci, dar nu veniți în Casa Mea călduți.

Voi veniți și simțiți că nu ați primit, dar nu primiți pentru că vă aduceți propriul bagaj... sunteți atât de ușor de distraşi, copiii Mei. Îmi doresc mult să petrec acest timp cu voi, dar gândurile voastre sunt la chestiuni lumești.

Când aduceți aceste lucruri în prezența Mea, Mă simt ofensat! Gândurile voastre ar trebui să fie la Mine chiar când intrați în casa Mea. Nu la situațiile voastre.

Cum puteți intra în Slava Mea când intrați astfel?"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2195475030593754/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu