marți, 22 februarie 2022

Mesajul Maicii Domnului de la Fatima către Mario D'Ignazio, Brindisi, Italia, 8 februarie 2022

 (Apare Maica Domnului de la Fatima. Apare în viziune învăluită în lumină. Ea spune:

"Continuați să urmați Calea Fatimei, Calea supranaturală care vă eliberează și vă înalță. Suferiţi foarte mult. Suferințe teribile datorată inumanității excesive. Transformaţi aceste dureri în putere.

Vedeți voi, a o urma Fatima înseamnă să faci sacrificii, să postești, să faci penitență și să trăiești cu Mine, prin Mine, în inima Mea. Suferiţi atât de mult pentru că vedeţi în voi atâta mizerie, fragilitate, imperfecțiune.

Fiind o creatură care plătește consecințele, efectele păcatului originar nu este ușor, el vine însoţit cu lupte și cu o zbucium interior, te simți distrus, neînțeles și singur. Satana a creat o dualitate infinită, dar aceasta exista deja odată cu actul creativ. Fiind Dumnezeu cel care a creat în primul rând lumea invizibilă, dă lumină acesei diviziuni a ființelor. Lucifer a accentuat apoi și mai mult această separare, răzvrătindu-se împotriva lui Dumnezeu și creând iadul cu îngerii săi răzvrătiți.

Încercați să creșteți, să vă maturizați, să puneți în aplicare Învățăturile Mele și să vă identificați cu fiinţa  voastră individuală, redescoperind trupul care este Templul Duhului Sfânt.

În fiecare dintre voi există mizerie, fragilitate, imperfecțiune care rezultă din păcatul primordial al neascultării lui Adam și al Evei.

Urmând calea Fatimei, demonii vor lupta împotriva voastră cu ferocitate și viclenie, vizându-vă slăbiciunile și vor căuta să vă rătăcească complet și să vă facă să vă îndoiţi de Dumnezeu Însuși și de Divinitate, să vă acuze și să vă facă să fiţi ai lui și falşi. Fiți calmi, senini, acceptând misterul nedreptății în acţiune. Multe lucruri nu depind de voi, ci trebuie îndurate și depășite cu răbdare. Aveţi încredere în mine și în Isus. Spuneți-ne durerile și problemele din viața voastră. Amintiți-vă că sunteți creaturile iubite ale lui Dumnezeu și că imperfecțiunea vă face autentici, pentru că pe pământ nimeni nu este perfect, chiar dacă este numit perfecțiune de către Isus însuși.  Mergeți pe Calea Fatimei și consacrați-vă familiile Inimii Mele Imaculate, făcând altare acasă și expunând statuile Mele binecuvântate. Păstraţi tăcerea despre rănile voastre și ele se vor vindeca dacă în această tăcere Îl lăsați să acționeze pe Isus, Medicul Sufletului. Tăcerea este Dumnezeu Însuși în tine.

Să întâmpinăm Mesajul de la Fatima, care continuă acum la Brindisi și în locurile reale ale aparițiilor.

Rugați-vă Rozariul. Amintiți-vă că transformarea durează o viață, că veți cădea și vă veți ridica mai puternici. Amintiți-vă că sfințenia este și ea o cale, nu doar o destinație. Îmi așez mantia peste toți devotații mei. Acționați, vorbiți și răspândiți în Numele Meu și pentru a da slavă lui Dumnezeu, încercând să vă retrageţi tot mai mult pentru Dumnezeu.

Munca voastră este să vă rugați, să îi faceți pe oameni să se roage, să educați pentru a iubi și a ierta, să vindecați locul Meu de iubire și renaștere.

Feriți-vă de distracţiile satanice, de iluziile lumii tulburate acum de păcat. Lumea nu-ți poate oferi decât dezamăgiri. Protejaţi-vă și ascultaţi-mă doar pe Mine. Încercaţi să ascultați doar de Vocea Mea și faceţi tot ce vă spun "pentru că timpul este aproape".

Rugați-vă și rugați-vă mult. Educați pentru a iubi și iubiți. Lăudați și cântați Sfântei Treimi. Demonii s-au înmulțit și sunt prezenți în mulţi și îi folosesc fără să știe.

Încercaţi să vă gândiţi doar la Dumnezeu, să nu fiţi confuzi și fiţi fericiţi doar cu El. De restul ne ocupăm noi. Trebuie să credeţi în acest lucru pentru a transmite mesajul. Credința este cheia tuturor lucrurilor. Îndoiala slăbește credința. Invocaţi-l pe Sfântul Mihail, voi, cei din mica rămășiță, adevărata noastră Biserică. Adevărata Biserică este acum formată din Micile Oiţe care au rămas credincioase Inimii Mele. Meditați asupra mesajelor și reflectați la semnele uleiului din 5 februarie trecut. Mulți au simțit mireasma mea cerească. Credeți și veți primi haruri nesfârşite.

Nu-i ascultați pe episcopii de astăzi, nici pe preoții moderniști și deviați: pentru Mine ei sunt în excomuniune pentru că sunt eretici. Am vorbit și la Amsterdam despre ei. Din nefericire, Biserica Romei și cardinalii săi nu au recunoscut această apariție extraordinară a Mea, dar ea este de origine supranaturală, la fel ca și celelalte. Din păcate, Biserica Romei condamnă cu ușurință viziunile și aparițiile, fără să înțeleagă intervențiile Mele cerești. Vă recomand să nu urmați miniștrii absolut moderniști și sincretiști, monişti*, panteiști şi relativiști.

Fiți atenți la Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă vorbesc împotriva Fatimei și a Aparițiilor Mele, este un semn clar că sunt de partea Satanei. O insignă proprie. Această dieceză a făcut o greșeală că nu M-a primit și veți vedea roadele putrede. Îndemnată de Biserica Romei, aceasta a judecat și condamnat venirea Mea ca fiind falsă, știind în schimb că este adevărată. Rugați-vă pentru convertirea acestei Dieceze, căci se vor vedea în continuare roadele putrede. Plâng cu sânge pentru această dieceză, pentru Biserica Romei și pentru toți episcopii și preoții deviați şi fără credință adevărată.

Eu îmi imprim sigiliul meu pe frunțile voastre. Vă mulțumesc că ați răspuns la apelul meu. "

(Fecioara Maria dispare arătând Vaticanul în flăcări). Benedict al XVI-lea urcă o scară lungă de marmură albă și este întâmpinat de îngeri.

Vaticanul vine la fel abandonat din Cer, în timp ce Fiara este pe cale să preia puterea chiar acolo, împreună cu adepții săi. Seamănă cu un Dragon Roșu care lovește cupola Sfântului Petru.

Este timpul să o urmăm cu adevărat pe Fecioara Maria, să punem în aplicare Mesajele ei și să credem în toate acestea, încercând să nu facem greșeli și stând departe de unicitate, de răutate și de căile sinuoase pentru a fi una cu Isus Răscumpărătorul.

Să ne conectăm profund cu Cerul ascultându-l mai mult pe Dumnezeu și mai puțin pe corupții de astăzi. Biserica trece printr-o mare criză și confuzie, acceptând și răspândind erezii și uitând de Sfânta Tradiție și de adevăratul Magisteriu. Să fim atenți... )

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5353941301305217&set=a.347084868657577

*Filosoful olandez Baruch Spinoza explica monismul prin aceea că există o singură substanță care este Dumnezeu. Dumnezeu este identic cu natura și dizolvat în natură. El este creator, și atunci dacă natura este Dumnezeu, înseamnă că ea însăși se creează pe sine. Pornind de la această viziune, Roger Scruton afirmă că „monismul lui Spinoza generează o idee paradoxală în legătură cu persoana umană. Se pare că persoana individuală nu este deloc un individ. Și nici altceva. Filozoful pare să nege identitatea, separabilitatea și suficiența de sine a persoanei, iar omul, ca parte a naturii, nu pare să fie în schema lucrurilor un aspect mai important decât sunt stâncile, pietrele sau copacii”

Un comentariu: