duminică, 20 februarie 2022

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Maria a lui Isus, Mexic, 13 februarie 2022

 Copii, războiul se apropie iremediabil, aşa cum vor urma şi cutremurele. Văd cu tristețe că sunt mai mulți laici decât preoți care spun adevărul.

O, fiică, știu că trăiești în vremuri dificile, dar totul a fost scris și Scriptura se va împlini.

Fiica Mea, insist, fiți pregătiţi cu convertirea și mărturisirea voastră, consacrați-vă Inimii Imaculate a Sfintei voastre Mame Maria care vă iubește atât de mult și care suferă pentru voi.

Mai sunt încă multe de văzut, multe de suferit și dacă credeți, este foarte bine. Faceți ceea ce vi s-a spus.

Purificarea a început, este suficient să vedeţi toate evenimentele care în fiecare zi vor fi mai tot mai puternice, de aceea toți trebuie să cunoască voința Mea.

Amintiți-vă că singura cale este Lumina Fiului meu, urmați-L, duceți-vă crucea împreună cu El ca să puteți rezista la orice.

Fiica Mea, regii lumii nu vor da armistițiu, ei continuă cu planurile lor infernale, ascultă de dușman.

De aceea, voi, copiii Mei, mesagerii Mei, trebuie să vă grăbiți să comunicați ceea ce va urma și va veni foarte curând, astfel încât să fiți pregătiți. A sosit momentul, grăbiți-vă și spuneți-le, insistați.

Văd cum cei mai mulţi dintre copiii Mei își pun credința într-o otravă care le face mult rău, dar din cauza lipsei lor de cunoaștere a Scripturilor cad în înșelăciune, iar acum se duc după micuții Mei. De aceea insist ca ei să nu mai cadă în această situație. După ce au luat otrava în viața lor, totul s-a schimbat.

O, copiii Mei, ascultați vocea Fiului Meu Isus care vă vorbește în multe feluri, dar voi v-ați închis inima și urechile.

Copii, războiul se apropie iremediabil în acelaşi timp cu cutremurele, de aceea foametea va fi cumplită, mulți suferă deja din cauza ei căci pe câmpuri nu mai este totul ca înainte, iar animalele mor din ce în ce mai mult în fiecare zi din cauza focului și a apei. Așa că foarte curând nu va mai fi mâncare pentru nimeni, vor urma plăgile, vedeți și citiți Cuvântul Meu, v-am spus mereu, dar nu auziți, v-am avertizat mereu, dar nu ați ascultat și nu ați văzut ceea ce este evident.

Copii, astăzi vă invit încă o dată să vedeți ce trăiți, cum este lumea.

O, copiii Mei, preoții Mei, aleșii Mei, majoritatea încă tac ca niște câini muţi, să știți că cu cât dau mai mult, cu atât cer mai mult, înțelegeți pentru ce ați fost aleși. Ascultați-i pe mesagerii Mei și treziți-vă, lumea și răul v-au adormit, este timpul să vă treziți și să-Mi apărați copiii, toate sufletele pe care vi le-am încredințat.

Văd cu tristețe că sunt mai mulți laici decât preoți care spun adevărul. Cât de greu va fi pentru voi, copiii Mei aleși, când veţi da socoteală Fiului Meu, ca în pilda talanților!

Chem toate sufletele la pocăință, îndreptați-vă căile căci în curând va fi prea târziu. Amintiți-vă că apostazia este deja aici și nu va mai dura mult până când va apărea anticristul, el este deja printre voi.

Copiii Mei, luptați pentru frații voștri, cei care ascultă. Continuaţi să-i învăţați pe cei care nu au vrut să audă. Copiii Mei, continuați să vorbiți, nu vă opriți, v-am dat o misiune și trebuie să o îndepliniți, vorbiți și ajutați pe toți cei care vă caută, spuneți-le ce îi așteaptă, că numai cel care este în stare de har va putea rezista. Mergeți și treziți conștiințele.

Eu, Tatăl vostru, Iahve, vă spun: treziți-vă și pocăiți-vă, rugați-vă, postiți și mergeți la frații voștri. Nu mai este timp, toate lucrurile vin, iar pedeapsa este gata să cadă.

Şi copiilor Mei credincioși le spun, fiți pregătiți, căci persecuția va fi foarte puternică. Iar pedepsele elitei și ale masonilor nu vor avea milă de voi. Dar nu uitați că Eu, Tatăl vostru, nu vă voi părăsi niciodată, doar aveți încredere și mergeți înainte cu crucea voastră, căci răsplata voastră va fi mare.

Tatăl vostru, Iahve. Totul este pe cale să se împlinească. 

Ieremia capitol 14, 1- 9

1 Cuvântul Domnului spus lui Ieremía cu privire la secetă:

2 Iúda jeleşte, porţile ei sunt slăbite, s-au înnegrit la pământ, iar strigătul Ierusalímului se înalţă.

3 Nobilii îi trimit pe cei neînsemnaţi la apă; ei merg la cisternă, dar nu găsesc apă, se întorc cu vasele goale,

se ruşinează, se umilesc şi-şi acoperă capul.

4 Pentru că pământul s-a crăpat, deoarece nu a fost ploaie în ţară, agricultorii se ruşinează şi-şi acoperă capul.

5 Chiar şi cerboaica naşte pe câmp şi apoi părăseşte [puiul], pentru că nu este iarbă.

6 Asinii sălbatici stau pe colinele golaşe şi pufăie aerul ca şacalii, li se sfârşesc ochii, pentru că nu mai este iarbă.

7 Deşi păcatele noastre dau mărturie împotriva noastră, Doamne, fă, de dragul numelui tău, pentru că sunt multe rătăcirile noastre: am păcătuit împotriva ta!

8 Tu, speranţa lui Israél, mântuitorul lui în timp de strâmtorare, de ce să fii ca un străin în ţară, ca un călător care se întinde să poposească?

9 De ce să fii ca un om încremenit, ca un viteaz care nu poate să salveze?

Tu eşti în mijlocul nostru, Doamne, şi numele tău este chemat asupra noastră: nu ne lăsa!

 (Directorul spiritual al Mariei lui Isus este părintele Juan Rivas)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5380213095344704&set=a.347084868657577

Un comentariu: