luni, 28 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX JOI, 24 FEBRUARIE 2022 - Nici o piatră neclintită

"Copiii Mei, vrăjmașul sufletelor voastre a trimis misiuni împotriva voastră, împotriva bisericii din timpul sfârșitului. Realizați că aceste însărcinări sunt mult mai extinse și mai intense decât atacurile sale obișnuite, deoarece voi sunteți cei care vor conduce ultimele suflete la mântuire.

Spiritele de gelozie, ofensă și dezbinare au fost trimise împotriva tuturor celor care răspândesc adevărata Mea Evanghelie. Au fost trimise, de asemenea, însărcinări de ceartă pentru a stârni mândria și a aduce dezbinare. Spiritul Izabelei a fost atribuit celor dintre voi care fac cele mai mari pagube Împărăției Întunericului.

- Multe trădări vor avea loc în această perioadă.

Au fost trimise însărcinări de durere, lipsă și boală pentru a epuiza resursele adevăratei Mele biserici, astfel încât să nu-și poată continua lucrarea. Veți vedea multe dintre bisericile Mele închizându-se în acest anotimp din cauza acestor lucruri și a persecuției sporite a poporului Meu. Atribuții de apatie și descurajare au fost trimise celor care nu sunt pe deplin angajați, pentru a-i reține și pe ei.

Dușmanul nu a lăsat nicio piatră neîntoarsă în însărcinările împotriva bisericii Mele și a poporului Meu în acest timp."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2199240483550542/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu