duminică, 6 februarie 2022

VÂNTUL DINSPRE EST ESTE ÎN MIŞCARE! - Carbonia, 7 decembrie 2007, ora 13:12–13:34

Scrisoare către aleşii Săi; Isus și Maria cu toți copiii lor în ultima Lucrare a mântuirii.

Isus vă spune vouă, oamenilor: "da"-ul vostru să fie un "da" sincer pentru Isus care vrea să vă conducă spre triumful Său.

Voi, copiii Mei, ați fost aleși cu iubire și pentru iubire, nu Mă dezamăgiți, copiii Mei! Maria Preasfânta este cu voi în Lucrare, ea vă va ghida după indicațiile Mele și vă va conduce la Isus, sfânt și imaculat în iubire.

Chemați-mă Tată și cereți-Mi ajutorul și Eu nu  vă voi lăsa.

Puneți totul în Isus, fiţi "credincioși", fiilor, Eu sunt pentru voi Singura Mântuire și Eu sunt Singurul vostru Dumnezeu, cine Mă iubește pe Mine este sigur că va fi mântuit căci Dumnezeu este Iubire și El va pune iubire în voi.

Iisus îți spune, o, femeie: Duhul Meu este deja peste voi și voi sunteţi aleşii Mei, cei care veţi merge pe drumurile noi, cele pe care Iisus le va face noi și unde voi, noii Săi apostoli, veți merge să anunțați "Iubirea Mea infinită" și să-i conduceți pe toți la Iisus.

A venit vremea să fie "citită" în toate părțile ei, criza economică va izbucni în forță și va fi o mare nenorocire pentru toți.

Nu vor mai fi bani, dar nici economie bazată pe agricultură și apele nu se vor mai reface. .... Vine otrava din Est! Aceste ultime ore vor fi dureroase pentru cei care nu s-au deschis încă Iubirii, care nu au căutat în EL refugiul potrivit.

Nu va exista Lumină în acești copii care se vor pierde în nenorocirile nesfârşite ale diavolului; ei nu au vrut să se "convertească" la Dumnezeul Iubirii și astfel se vor pierde în "alegerile" lor, în acel dumnezeu care îi va târî cu el spre moartea lor veșnică.

Pe de altă parte, inimile care vor aparține Iubirii vor vibra și vor savura deliciile Cerului, pentru că Cerul le va veni în ajutor.

Ei nu vor trebui să sufere căldura infernală a războiului și nu-i vor vedea pe cei dragi căzând, pentru că au rămas în dragostea Dumnezeului lor iubire.

Ei vor umbla păziți de iubire și teroarea nu va intra în ei, căci sunt în siguranță în ajutorul Dumnezeului lor! Ei vor avea ce mânca, căci Dumnezeul lor le va asigura hrana, vor fi mulți și vor fi frumoși, căci vor fi copiii Celui Preaînalt.

Ca niște pietre prețioase, ele vor fi păzite de Tatăl care le-a creat și toți îl vor vedea, căci toți vor sta în fața Lui, atunci când, în timpul "necazului cel mare", vor fi trecuţi într-o viață nouă, unde Tatăl le va deschide porțile noii cetăți, unde vor locui cu El.

Ei vor fi copii ai iubirii și vor fi copii credincioși, slujitori neprihăniți! Ei vor crește și se vor înmulți în această nouă viață, pe acest nou Pământ unde se vor bucura la infinit de toate Bunurile lui Dumnezeu, vor fi cei care se vor prosterna în fața Celui Preaînalt cântând imnuri infinite de iubire și Îl vor lăuda veșnic pe Dumnezeul lor.

Dar acum trebuie să câștigaţi această bătălie împotriva Satanei, împotriva celui rău, de aceea Isus vă cheamă la înțelepciunea "lucrurilor cerești", abandonându-le pe cele pământești.

El vă cere să vă uniți cu toții în iubire, să formați o singură inimă în iubire și totul va fi iubire în Iubire.

Triumfători veți fi cu toții alături de Mine, iar în noua Mea Împărăție veți fi cei binecuvântați!!!! Acum strigați-Mi "da"-ul vostru sincer și nu renunțați la Lucrare, ci mergeți înainte, mergeți înainte fără nici o teamă, căci voi veți fi învingători în Hristos Domnul.

Isus vă iubește.

https://www.facebook.com/hashtag/colledelbuonpastore?__gid__=713900592153877

Un comentariu: