sâmbătă, 19 februarie 2022

REFUGIAȚI-VĂ ÎN CASELE VOASTRE ȘI RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU. RĂMÂNEȚI UNIȚI CU PREASFÂNTA MARIA, CHEMAȚI-O ÎN AJUTOR... EA VĂ AȘTEAPTĂ – Carbonia, 17.02.2022, ora 14:05 p.m.

Iubita Mea fiică, scrie poporului Meu..:            

Isus este singurul Mântuitor, El este Cel care îți va da viață în iubire și bucurie; susţineţi legile Sale și abandonaţi păcatul, refugiaţi-vă în Inima Sa Sfântă.

PACTUL ESTE ÎNCHEIAT, MARELE PLAN SATANIC ESTE LA ULTIMA SA MIȘCARE, VOI AVEA GRIJĂ CA PLANUL LOR SĂ SE PRĂBUȘEASCĂ INTERVENIND ÎN PERSOANĂ. EU SUNT CEL CARE POATE FACE TOTUL!

Copiii Mei, întoarceți-vă la Mine pentru ca Eu să vă salvez și să vă așez în lumea nouă pentru a vă bucura de tot ceea ce Îmi aparține în frumusețea iubirii Mele.

Îmi doresc cu ardoare să fiu cu voi, să locuiesc pe același Pământ, să vă pun pe Pășunea Mea și să beți din Izvorul Meu. COPIII MEI, DACĂ AȚI ȘTI CÂT DE MULT VĂ IUBESC! DACĂ AŢI ȘTI CÂT DE MULT ÎMI DORESC SĂ VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ ȘI SĂ VĂ OFER FERICIREA VEȘNICĂ!

Vă cer doar să îmbrăţişaţi Sfânta Evanghelie, să trăiți în sfințenie... Nu va fi greu dacă Îmi dați voie să vă ajut.

Răutatea Satanei a depășit orice limită, a venit timpul să intervină, ajutați-Mă să anticipez această intervenție rămânând fermi alături de ADEVĂRATUL MAGISTERIU AL BISERICII.

FUGIȚI, COPIII MEI, FUGIȚI DIN LOCURILE ÎN CARE NU MAI SUNT PREZENT.

Refugiați-vă în casele voastre și rugați-vă Sfântul Rozariu, rămâneți uniți cu Preasfânta Maria, ... căutați-o, chemați-o în ajutor și veți fi victorioși, ... Ea vă așteaptă.

Ca Maică a Bisericii, ea va veni să vă aducă darurile sfinte ale lui Dumnezeu și să vă călăuzească în luptă, biruitori în Cel care este Împăratul Biruitor! ... Dumnezeu este! ... nici un alt dumnezeu nu este!

Însufleţiţi de iubirea Duhului Sfânt, veți avea parte de transformare. Întoarceți-vă inimile spre El, este un timp de îndurare, cereți iertare pentru păcatele voastre, ... cereți mila lui Dumnezeu, copiii Mei! Să fim uniți!

Nu vă lăsați înșelați de Rău, timpul lui a ajuns la sfârșit, voi veți fi cei care îl veți pune în lanțuri "DACĂ" veți rămâne uniți cu Mine, cu Mama lui Isus și a voastră, cu cea care este CO-MÂNTUITOARE. O călăuză sigură, ea este trimisă de Tatăl, ea este deja victorioasă în lupta împotriva lui Satana.

PUNEȚI-VĂ ÎN ORDINE PREOŢEASCĂ, jertfiți-vă viața pentru mântuirea fraților voștri, cu toată dragostea voastră porniți la drum, fiți credincioși lui Hristos Iisus.

Bătălia este la apogeu, Iadul este gol pentru că demonii sunt toți pe Pământ dând luptă copiilor lui Dumnezeu, ... fiți vigilenți și păstrați Scutul în voi: FERMITATE ÎN CREDINȚĂ.

Dumnezeu vă așteaptă la alături de El pentru a vă dărui tot Binele Său.

Mergeți înainte cu curaj și sfințenie,

Eu vă spun că în curând veți fi în Rai!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6975659812476095&set=a.242597375782406

Un comentariu: