marți, 15 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX - VINERI, 11 FEBRUARIE 2022

REPOSTARE: Eu aduc îndreptarea, 19 mai 2017 

   "Eu aduc corecție poporului Meu acum, uneori în moduri care vă vor surprinde. Corecția Mea este în folosul vostru și este întotdeauna dreaptă, căile Mele sunt mai înalte decât căile voastre. Voi aduce corecție în moduri care uneori aduc beneficii și celor din jurul vostru.

   Unii dintre voi s-au îndreptat pe căi confuze, prin înșelăciune din partea dușmanului sufletelor voastre. Ați intrat în relații în care nu v-am condus Eu, care nu sunt voia Mea pentru viața voastră. V-ați mutat în locuri pe care nu le-am ales Eu. Ați evitat responsabilități pe care am vrut să le îndepliniți.  (aici, am văzut că El se referea la responsabilități precum îngrijirea părinților bătrâni sau îndeplinirea responsabilităților legate de copii etc.)

   Copiii Mei, nu știți că nu puteți construi o viață neprihănită pe acțiuni nedrepte? Nu înțelegeți ceea ce cer de la voi? Doresc să-i tratați pe alții așa cum ați vrea să fiți tratați voi (dacă ați fi în aceeași situație), dar dușmanul v-a înșelat și voi mergeți pe drumul vostru. Nu știți că multe rugăciuni pe care le faceți rămân fără răspuns din această cauză? Dacă ignoraţi strigătele celor nevoiași, și strigătele voastre vor fi ignorate. Cu toate acestea, vă comportați astfel și vă așteptați ca Eu să vă binecuvântez.

   Eu v-am dat instrucțiuni în Cuvântul Meu despre cum doresc să umblați. Nu-Mi răstălmăciți Cuvintele pentru a vă juca atunci când ar trebui să lucrați. Nu Îmi răstălmăciți Cuvintele și nu credeți că nu aveți nicio responsabilitate pe pământ, pentru că aceasta este o înșelăciune a dușmanului. Am făcut aceste lucruri clare pentru voi, pentru ca voi să știți cum să umblați.

   Eu aduc corecție acum poporului Meu, pentru că judecata vine mai întâi în casa Mea și doresc ca voi să nu suferiți. Grăbiți-vă să vă căiți și să vă schimbați cursul ca să fiți scutiți de alte dureri, căci Eu sunt milostiv."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2189583677849556/ 

Un comentariu: