duminică, 27 februarie 2022

ISUS NAZARINEANUL SE ÎNTOARCE! – Carbonia, 22.02.2022, ora 16:59 p.m.

Isus Nazarineanul se întoarce!

Minunați-vă, o, voi toți cei care nu credeți încă, pentru că în acea zi veți "crede". Eu sunt Adevărul Infinit! Eu sunt Alfa și Omega! Începutul și sfârșitul!

Au trecut mai mult de 2000 de ani de la moartea Mea, dar Eu sunt încă viu în inimile copiilor Mei, inimi credincioase, care Mă așteaptă pentru a Mă onora și a-Mi da slavă. Treziți-vă, voi, care căutați bucurii în lumea aceasta, căci nu le veți găsi niciodată!

IATĂ, A SOSIT VREMEA SĂ VĂ VIZITEZ, O, OAMENILOR,  VĂ VOI OFERI DIN NOU MILOSTIVIREA MEA,

VĂ VOI CERE SĂ VĂ CONVERTIŢI, CA SĂ VĂ DAU MÂNTUIREA!

Muriți pentru păcat, oamenilor, alegeți Viața pentru a avea viață veșnică în dimensiunea iubirii și a bucuriei imense.

Ascultați Cuvântul Meu, oamenilor, numai Eu vă pot salva din acest sfârșit oribil pe care Satana vi-l pregătește. Ați ascultat minciunile, ați lăsat să vă scape Binele pentru a îmbrățișa Răul, ... săracii de voi! V-ați supus lui Lucifer, ... cu luminile lui false v-a prins! Ferocitatea lui va fi îngrozitoare, veţi vedea în chipul său pe chinuitorul vostru.

 Vă întind din nou mâna, oamenilor, ascultați-Mă și urmați-Mă, ... renunțați la lucrurile acestei lumi, aveți curajul de a urca din nou pe calea care duce la Tatăl vostru din ceruri!

UNIȚI-VĂ CU SFÂNTA MARIA, ÎN ACEASTĂ LUPTĂ FINALĂ ÎMPOTRIVA SATANEI, ascultați și urmați directivele ei care sunt cele din Ceruri, ... ele sunt pentru salvarea voastră! Ea vă va conduce la victorie, vă va sfinți prin darurile Duhului Sfânt și vă va conduce, curați și imaculați în iubire, la Tatăl, care vă așteaptă să vă îmbrățișeze înapoi la Sine și să vă dăruiască din Sine.

ACESTA ESTE ULTIMUL APEL PE CARE DUMNEZEU ÎL FACE ACESTEI OMENIRI TICĂLOASE!

Treziți-vă, oameni, îndreptați-vă cărările!

Convertiți-vă, voi care încă bâjbâiţi în întuneric! ... O, voi, care vă bateți joc de Dumnezeul vostru Creator, pocăiți-vă repede... timpul a trecut! Miserum est!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7001877243187685&set=a.242597375782406

Un comentariu: