luni, 21 februarie 2022

Mesajul Domnului nostru Iisus la Manoli, Barrio del Pilar, Madrid, Spania, în data de 2 decembrie 2010

Poporul Meu, ce mai aștepți ca să te îndrepți, ca să fii în pace cu Dumnezeul tău? Zilele se scurtează și timpul trece, se apropie ora răspunderii și voi nu sunteți pregătiți pentru ea.

Curățaţi-vă sufletele, corectați-vă greșelile, neteziți calea voastră și a fraţilor. Plantaţi semințe bune pentru vremea recoltei și rămâneţi fermi în deciziile voastre.

Vă iubesc atât de mult, poporul Meu, încât, dacă ați ști cu adevărat, v-ați da viața pentru Mine!

Manoli: Vine Crăciunul. Cum va fi Crăciunul pentru noi anul acesta...?

Isus - Sfârșitul anului este foarte dureros pentru mulți care nu vor avea nici măcar ce mânca..., dar în general Crăciunul va fi amar din mai multe motive pentru voi, pentru că răul își ridică deja steagul distrugerii și nu va fi trăit cu bucurie. Amin.

Manoli: Cum ne sfătuiești să ne pregătim pentru acest moment al zilei Tale de naștere?

Isus: Vă așteaptă zile triste dacă nu vă încredeți în Mine. Pregătiți-vă ca și creștini. Amin.

Manoli: Ce bine va fi sau ce vor primi copiii Tăi în această perioadă?

Isus - Puțin bine, mai multă consolare din partea noastră pentru că vremurile sunt întunecate chiar și pentru copiii lui Dumnezeu. Amin.

Manoli: Câte Crăciunuri "normale" mai avem...?

Iisus - Dacă ar fi să vă spun câte sunt, ați ști datele și încă nu, dar vă spun că nu sunt atât de multe, mai degrabă mai puține. Amin.

Manoli - La ce evenimente să ne așteptăm pentru că s-a spus că iarna va fi "mai rea decât un război"...?

Iisus – Există deja o lipsă de hrană, neliniște în oameni, sărăcie, proastă dispoziție, lipsă de credință și catastrofe care iau puținul pe care unii nici măcar nu-l au. Amin.

Manoli: Cum sunt pregătirile pentru Arca lui Noe în acest moment și cum vom ști că Dumnezeu a ordonat ca să fie închise porțile Arcăi lui Noe pentru a trece prin Potop?

Isus: La începutul pregătirii. Construcția ei a început deja. Veți cunoaște prin Mine, prin evenimentele viitoare. Amin.

Manoli - Unde vor căuta mângâiere adevărații Tăi copii... când, spre nenorocirea noastră, vor fi dați afară din temple, din casa Ta, pentru care s-a muncit atât de mult să fie construite și înfiinţate?

Isus - Doar în brațele Mariei care vă va conduce la Tatăl. Nimic mai mult. Am fost deja dat afară din unele temple, iar fiara domnește deja, a luat locul care Îmi aparține de drept, dar i se va acorda o perioadă scurtă de timp. Însă în acest timp scurt va face mai mult rău decât am făcut Eu binele într-o viață întreagă de învățătură și predicare pentru binele oamenilor. Dar nu vă temeți, poporul Meu, pentru că nu va birui, căci în ziua, în ceasul lui Dumnezeu, se va ridica o armată numeroasă de soldați bine pregătiți cu săbii cu două tăișuri în cuvânt, vor cuceri totul pas cu pas și vor alunga dușmanul din orice loc, mai ales din cel al lui Dumnezeu. Amin.

Manoli - Când copiii Tăi, din cauza circumstanțelor vieții, fie nu pot participa la slujbă, fie nu se pot împărtăși sau nu pot folosi sacramentul spovedaniei... cum să Te întâlnească, să nu piardă starea de har, să nu piardă din vedere calea lui Dumnezeu și să meargă înainte?

Isus: Trebuie să încercaţi să vă țineţi cât mai departe posibil de păcatul de moarte. Dar știu că omul este slab și că sunteți supuși păcatului și de aceea vă voi spune un secret: când nu puteți, nu știți sau nu găsiți un preot legitim al lui Dumnezeu, atunci Cerul va trimite preoți pentru aceste spovedanii care vor dispărea imediat ce vor apărea. Ei vă vor contacta chiar și în vise, dar pentru asta aveți nevoie de rugăciunea către Duhul Sfânt. Amin.

Manoli - Cum va ușura Dumnezeu calvarul prin care vor trece copiii Săi din cauza a tot ceea ce se dezlănțuie în lume, din cauza întregii suferințe care se așteaptă?

Iisus - În unele aspecte, Cerul nu poate face mare lucru, dăruiește mângâiere și speranță, pentru că Dumnezeu Tatăl respectă timpul răului și acolo veţi suferi ca primii creștini martiri, dar mai târziu va veni răsplata. Trebuie să fiți curajoși în tot ceea ce faceți, copiii Mei. Amin.

Manoli - Vremurile devin întunecate... foarte întunecate, nu se vede, dar se simte răul care crește peste tot și consecințele lui. De ce se teme atât de mult această soră de anul care își așteaptă începutul, chiar mai mult decât acesta în care ne aflăm încă?

Isus – În primul rând pentru că știe ce știe. În al doilea rând datorită intuiției sale. Ea presimte tot răul pe care l-a visat și pe care uneori nici nu și-l amintește, dar care îi este gravat în inimă și care o înştiinţează fără să spună ce urmează. Are multă intuiție, dar și frică, iar asta o face uneori să nu aibă încredere în ea însăși din cauza acestei frici pe care o are, şi atunci când se întâmplă lucrurile, le înțelege. Amin.

Manoli: Ce s-a întâmplat cu acea fetiță, Omaira din Armeo, care a agonizat prinsă în apă și a cărei imagine, a cărei tragedie, a făcut înconjurul lumii?

Isus: Nu mai suferă, este fericită în Rai. Ea este unul dintre acei îngerași de pe pământ, care dau mărturie de credință, răbdare și știu să moară, motiv pentru care a primit răsplata. Amin.

Manoli - Despre acest vis pe care l-a avut această soră: ce înseamnă că autobuzul a fost oprit, oameni doborâţi la pământ, iar eu între ei?

Isus: În primul rând, se referă la viitor. Pe tine te va ajuta la un moment dat, nici tu nu vei scăpa de ceea ce va urma... Amin.

Manoli: Ce simbolizează cristalul albastru pe care i l-am arătat și pe care ea l-a șlefuit, l-a curățat, până când a devenit impecabil?

Isus – Purifică-ţi viața, sufletul, pentru că cristalul se referă la sufletul tău, la puritatea care există în el și care, prin atingere, îl părăseşte... Amin.

Manoli: Ce așteptam... ca fiul Tău să aducă în cutie...?

Isus – Așteptați-vă la ştiri, evenimente pe care le știţi, vi le imaginaţi. Cutia este o surpriză pentru că nu știi ce este înăuntru până nu o deschizi, aşa că acum analizează...

Și acesta este timpul scurt de la un eveniment la altul... Amin.

Manoli - De la un frate... de ce apare cu o oarecare frecvență Sfântul Sebastian... și data prăznuirii sale în multe evenimente privind convertirea evreilor și adunarea celor 12 triburi ale lui Israel...?

Isus: Acest sfânt, ghidul tău, are mult de-a face cu tot ceea ce se va întâmpla pe Pământ.

El va veni să ajute..., iar la un semn, se va arăta elevului său o stea care îi poartă numele și îi va spune ce să facă și unde să meargă, și va lupta foarte aproape de el pentru a cuceri pas cu pas pentru Dumnezeu, așa cum a făcut el ca martir. Ce legătură au cei doi cu Garabandal și alte semne? Nu-ți spun, e prea riscant pentru el, dar există un punct de legătură. Amin.

Manoli: Știu că încearcă să ni se ascundă una și alta.  Ce ne-ai putea spune despre situația reală din Spania?

Isus - Situația este cu adevărat critică, chiar dacă ei nu o recunosc, pentru că ei sunt vinovați , sunt atât de tăcuți și nu au înfruntat-o mai devreme, nu există niciun remediu. Amin.

Manoli: Ce crezi că se va întâmpla cu atât de mult șomaj... cu atât de mulți oameni în nevoie... și cu ceea ce va urma?

Iisus - Vine haosul și consecințele pentru că nu mai pot controla atât de mult șomaj, vine și lipsa banilor, și asta nu se oprește aici, valul crește și bomba cu ceas va exploda. Amin.

Manoli: Ce se va întâmpla când oamenii nu vor mai avea nimic de pierdut?

Isus: Dezordine, multă dezordine pentru că nu vor să facă nimic, absolut nimic. Amin.

Manoli: Atât de multă suferință urmează să aibă loc în curând pentru spanioli...?

Isus: Da, şi va fi pentru toți, Eu Îmi voi susține poporul Meu, dar pagubele îi afectează deja pe toți și veți avea mare nevoie de mult ajutor din partea Cerului și a armatei Sale. Vă avertizez că suferința și penuria vor fi pentru toată lumea în general, doar cei care sunt lacomi și se gândesc doar la ei înșiși vor trăi. Amin.

Manoli: Învăţătorule, iartă-mă pentru că zilele acestea am abandonat puțin munca mea pentru că nu mă simțeam bun de nimic și eram prea cufundat în probleme, dar un prieten m-a făcut să văd ce vrei de la mine și ce încerca răul să facă pentru a mă îndepărta de datoria mea, de munca mea, fixându-mi atenția asupra problemelor care mă copleșeau și pe care le vedeam venind...

Mulțumesc, Doamne, în primul rând pentru atingerea Ta și pentru că mi-ai pus în cale acest frate care îmi dă sfaturi atât de bune cu acordul Tău.

Cât de dificilă este munca mea, cât de puțin ajutor am și cât de singur mă simt uneori pentru toate! Dar nu vreau să mă plâng pentru că Te am pe Tine și pe cei puțini care mă iubesc cu adevărat, îți mulțumesc pentru tot și pentru că nu uiți de această biată furnică nesemnificativă și păcătoasă. Te iubesc. Îţi mulțumesc.

Ce doreşti acum, Doamne Dumnezeule?

Isus - Te doresc pe tine, numai pe tine, și aștept să înțelegi că tot ceea ce ți se întâmplă este ca tu să crești și să avansezi.

Te așteaptă dificultăţi, dar te așteaptă şi o victorie mai mare... Amin.

Poporul Meu, ce mai aștepți ca să te îndrepți, ca să fii în pace cu Dumnezeul tău? căci zilele se scurtează și timpul trece, se apropie ora răspunderii și nu eşti pregătit pentru ea.

Curățaţi-vă sufletele, corectați-vă greșelile, neteziți calea voastră și a fraţilori. Plantaţi semințe bune pentru vremea recoltei și rămâneţi fermi în deciziile voastre.

Vă iubesc atât de mult, poporul Meu, încât, dacă ați ști cu adevărat, v-ați da viața pentru Mine!

Popor al lui Dumnezeu, Dumnezeul vostru vă vorbește: vă binecuvântez cu putere și pace interioară.

Iar acele indulgențe care se dau... (în mesaje) sunt acordate doar de către Papa. Nu am venit să schimb nimic, ci doar să le împlinesc.  Aveţi grijă cu acele mesaje....Amin.

*Manoli: Eu nu am vrut să scriu asta, dar Învăţătorul a vrut.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5370088379690509&set=a.347084868657577

Un comentariu: