vineri, 25 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX LUNI, 21 FEBRUARIE 2022

Prețul războiului – REPOSTARE, 9 ianuarie 2018

"Copiii Mei, se apropie pentru voi o perioadă de durere inimaginabilă. Nu există nicio modalitate de a vă pregăti pentru acest nivel de durere, doar atunci când tot ceea ce cunoașteți vă va fi luat. Nu puteți decât să vă apropiați de Mine pentru mângâiere, pentru că nicio altă mângâiere nu poate fi obținută în acel timp.

În acest timp, moartea și distrugerea vor domni. Războiul va devasta pământurile voastre și va deveni ceva obișnuit să întâlniți cadavre pe străzile voastre, pentru că nu vor fi suficiente locuri, sau suficienți vii, pentru a-i îngropa pe toți.

Prețul războiului este întotdeauna ridicat, dar prețul acestui război va fi și mai mare, pentru că acest război va distruge mai mult decât orice război dinaintea lui. Va lua mai multe vieți și va distruge mai multe orașe decât orice război din istoria pământului.

Arătați dragostea pe care o aveți pentru familiile voastre acum, căci în acest timp, mulţi dintre ei vă vor fi luaţi. Bucurați-vă de confortul pe care îl aveți acum, pentru că în curând și acestea vă vor fi luate, și fără avertisment. Viețile voastre se vor schimba într-o clipită și veți fi nevoiți să vă adaptați la condiții pe care nu le-ați visat niciodată posibile.

Amintiți-vă că Eu sunt confortul vostru. Eu sunt ajutorul vostru. Eu sunt Mântuitorul vostru și nu există altul."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2196937803780810/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu