vineri, 18 februarie 2022

GLYNDA LOMAX: MIERCURI, 16 FEBRUARIE, 2022 - Povara mijlocitorului

 Cineva mi-a trimis un e-mail în această dimineață întrebându-mă despre acest lucru, așa că m-am gândit să împărtășesc și cu voi toți ce este o Povară a Mijlocitorului, în cazul în care mai are cineva nevoie să știe acest lucru.

Ați simțit vreodată cum o durere cumplită se ridică în sufletul vostru atunci când vă rugați? Uneori chiar până la punctul de a plânge înaintea Domnului? V-ați întrebat vreodată ce a fost?

Ceea ce simțiți este Povara Mijlocirii. Domnul o pune asupra celor care sunt chemați să mijlocească pentru sufletele pierdute. Micuța și dulcea mea mamă sudistă a fost o mijlocitoare. Și-a petrecut toată viața ei de 87 de ani mijlocind în liniște pentru cei pierduți și mărturisind pentru oricine întâlnea. Pe vremea telefoanelor interurbane, dacă un operator intra pe linia telefonică, mama îi mărturisea despre Isus.

În întreaga lume, există multe suflete care nu au niciun creștin în familiile lor care să se roage pentru a le aduce în Împărăție. Așa că Domnul, în mila Sa infinită, a creat mijlocitori. Când îi ridicăm pe cei pierduți înaintea tronului Său, El îi salvează pe unii sau pe alţii și apoi le dăruiește şi lor să mijlocească, să evanghelizeze sau să predice sau orice altceva pentru a aduce mai multe suflete. Planul Său este ca o tapiserie frumoasă. Atât de multe fire întrepătrunse...

Ceea ce vrea El să faci atunci când simți asta este să strigi la El pentru a-i salva pe cei pierduți. A striga înseamnă să intri într-o rugăciune profundă și intensă (sau o rugăciune cu voce tare, dacă preferi asta) Rugaţi-vă, rugaţi-vă și rugaţi-vă cu fervoare cerându-I să salveze aceste suflete. Domnul a venit să caute și să salveze ceea ce este pierdut - El se ocupă de suflete, și mai ales acum, când ușa de la Sărbătoarea Nunții se va închide în curând și nu va mai fi admis nimeni. El se întristează pentru fiecare persoană care Îl respinge, deoarece vede tortura pe care o vor suferi în veșnicie.

Recompensele sunt foarte (FOARTE) mari pentru lucrarea unui mijlocitor. Cineva care a vizitat cerul cu ani în urmă a spus că mijlocitorii - micile bunicuțe și alții care s-au rugat în liniște în spatele scenei timp de ani de zile și nu au primit niciun "credit" pentru asta pe pământ se află de fapt cel mai aproape de Domnul în cer. Nu-i așa că este minunat? Nu pot garanta dacă au vizitat cerul sau nu, dar asta arată cât de mult prețuiește Domnul tot ceea ce facem noi pentru a ajuta la aducerea sufletelor în Împărăția lui Dumnezeu.

Petreceți-vă timpul pe pământ adunând comori în ceruri. Vom merge acolo în curând și veți avea toată veșnicia la dispoziție pentru a vă bucura de ele.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2193131597494764/

Un comentariu: