joi, 17 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX - DUMINICĂ, 13 FEBRUARIE 2022

 Ordinea lucrurilor – REPOSTARE, MARȚI, 26 MARTIE 2019 

   "Copiii Mei, vă zdruncin din nou lumea și aceasta va fi o zguduire mai mare decât înainte și prin multe niveluri. În această scuturare, Eu scutur de sus în jos. Fiți atenți că această zguduire va începe printre liderii voștri.

NOTĂ: Am văzut o sticlă de blender fiind scuturată - una dintre acele cupe cu capac în care faci shake-uri sănătoase - scuturată, scuturată, scuturată și scuturată foarte tare...

   Voi scutura națiunile în continuare și veți vedea volatilitate în națiuni. Vor veni schimbări bruște. Se vor ridica temperamentele. Acesta este un moment periculos pentru întreaga omenire, deoarece mânia omului nu este dreaptă, ci înrădăcinată în carne.

   În continuare, voi zgudui ordinea tuturor lucrurilor. Vedeți acest lucru chiar acum în vremea voastră, dar această zguduire va aduce consecințe grave, pentru că voi zgudui și voi schimba vremea pentru a o face mult mai imprevizibilă decât înainte. Mulți vor muri din această cauză, dar am conceput această zguduire pentru a-i face pe mulți să cheme Numele Meu, iar cei care o vor face vor fi salvați. În cele din urmă, voi scutura pământul. Voi scutura pământul cu violență, astfel încât oamenii vor ruga munții să cadă peste ei de frică.

   Nimic nu va fi sigur. Nici soarele, nici luna, nici măcar pământul pe care stați. Am conceput sfârșitul pentru ca oamenii să caute la Mine ajutor, să strige la Mine. Cei care Mă cunosc bine nu vor vedea aceste necazuri dure, pentru că Eu vă voi chema acasă la Mine.

   Rugați-vă neîncetat pentru cei pe care îi iubiți, pentru ca ei să nu vadă acest timp care va veni, căci el are rolul de a-i îngrozi pe cei care Mă neagă."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2191769447630979/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu