miercuri, 23 februarie 2022

MARIA VA INTERVENI, VA VENI ÎN CASELE VOASTRE, VĂ VA LUA DE MÂNĂ ȘI VĂ VA CONDUCE CU EA - Carbonia, 19.02.2022, ora 16:15 (locuțiune pe Colină)

Maria este acum aproape de intervenție, ea se va prezenta în casele voastre, ea vă va lua de mână și vă va conduce cu ea.

Preasfânta Maria:

Copiii mei, sunt aici prezentă în mijlocul vostru, vă iubesc cu toată puterea mea. Domnul este aici cu mine, este alături de mine, vă binecuvântează în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh și vă îndeamnă să fiți puternici în această bătălie finală împotriva dușmanului infernal.

Orele sunt numărate, totul decurge acum conform planului lui Dumnezeu. Satana își pune planul în aplicare, dar Dumnezeu îl va distruge într-o clipită.

Abandonați-vă complet rugăciunii, implorați ajutorul lui Isus, al Mariei și al lui Iosif, ... întotdeauna în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Invocați ajutorul Sfintei Familii și al Sfântului Arhanghel Mihail.

Rămâneți uniți între voi, chiar dacă sunteți la distanță, rugați-vă Sfântul Rozariu cu inima, uniți într-o singură inimă şi un singur suflet.

IISUS:

Fiți martori vii ai credinței în Isus Cristos, fiți cei care vestesc sfânta Evanghelie. Haideți, copiii Mei, pregătiți-Mi poporul pentru a doua Mea venire.

O, voi toți cei prezenți aici: ... iată, privesc în inimile voastre, văd suferințele voastre, ... vă susțin în Inima Mea și vă binecuvântez într-un mod special, vă aduc ajutor pentru a merge mai departe și a-l învinge pe Satana.

MARIA VA VENI ÎN CASELE VOASTRE, VĂ VA LUA DE MÂNĂ ȘI VĂ VA CONDUCE CU EA... VĂ VA DUCE ÎNTR-UN LOC PREGĂTIT SĂ VĂ PRIMEASCĂ PE TOȚI CEI CARE AȚI SEMĂNAT IUBIRE ȘI AȚI PROCLAMAT IUBIREA.

Sunteți destinați să trăiți veșnicia împreună cu Dumnezeul vostru Creator, copiii Mei, Noul Pământ vă este deschis! ... Iată, Poarta este deja deschisă, ... O Grădină plin de flori parfumate, de iubire și de bine nesfârşit.

Îngeri și Arhangheli, tot Cerul este prezent în acest loc! Îngerii Mei cântă la harpe și liră pentru a vă întâmpina în noua lume, unde vor fi cu voi pentru totdeauna, ... pentru a-L îmbrățișa împreună cu voi pe Dumnezeul Creator, pentru a trăi abandonați în Prezența Lui.

Am ajuns în vremurile de pe urmă, Apocalipsa este la final, în curând va avea loc marele Armaghedon, totul este pregătit!

"...UN SEMN MARE VA APĂREA PE CER, TOTUL SE VA ÎNTUNECA!". Acesta este anunțul pe care Dumnezeu Tatăl vi-l dă astăzi prin Profeții Săi: ... El anunță sfârșitul tuturor relelor.

Am ajuns la sfârșit, este adevărat, va fi multă suferință, dar va fi pentru cei care au ales o altă cale, ... nu cea a Raiului!

Vă ofer Inima Mea, copiii Mei, o pun în mâinile voastre, ... mângâiați-Mă, păstrați-Mă în voi, urmați-Mă și iubiți-Mă așa cum v-am iubit Eu, dăruiți-vă pentru mântuirea fraților și surorilor voastre.

Rugați-vă intens, copiii Mei, ochii voștri vor vedea acum tot ceea ce a fost anunțat în profețiile care se vor împlini dacă omul nu se convertește.

Dar să știţi că, în cazul în care se va produce convertirea, Dumnezeu este gata să oprească ravagiile care vor urma: ... dar văd deja, spre marea Mea durere, că omul vrea să meargă pe altă cale, a ales să-l urmeze pe Satana, l-a abandonat deja în inima sa pe Dumnezeul său Creator! ... Fiecare om este liber să facă propria alegere, dar Eu chem din nou, ... până la sfârșit voi chema, și până la sfârșit voi lupta pentru a-Mi aduce copiii înapoi la Mine.

Împreună cu Preasfânta Fecioară Maria vă însoțim în această rugăciune și vă protejăm de atacurile celui rău.

Fiţi atenţi, o, voi care nu Mă ascultați și încă Mă batjocoriți: "EU SUNT DUMNEZEUL vostru, ... DAR NU AȚI ÎNȚELES, ... VA VENI TIMPUL când veți înțelege, dar va fi prea târziu, ... nu va mai fi nimic de făcut. AMIN!".

Un comentariu: