marți, 15 februarie 2022

"AŞA CUM TÂNJEȘTE CERBUL DUPĂ IZVOARELE DE APĂ, TOT AȘA TÂNJEȘTE SUFLETUL MEU DUPĂ TINE, DOAMNE! DE CE TE ÎNTRISTEZI, SUFLETUL MEU, DE CE TE AGIȚI ÎN MINE? NĂDEJDEA ÎN DUMNEZEU: VOI PUTEA ÎNCĂ SĂ-L LAUD PE EL, CEL CE ESTE MÂNTUIREA MEA ȘI DUMNEZEUL MEU (Ps 42:2, 12) - Carbonia, 11 februarie 2022

DUMNEZEU TATĂL:

Creaturile Mele iubite, de mult timp vă chem la ascultarea PORUNCINILOR MELE și la respectarea Legilor MELE, dar voi mergeți în altă parte, căutați ceea ce nu-Mi aparține, urmați ideologiile false ale acestei lumi, falșii profeți, cei care nu vă conduc la Mine, ci la Cel Rău, ei Mă maimuțăresc, se idolatrizează și promovează legi noi.

Iubiți copii, lumea a căzut în capcana Satanei, această Omenire, orbită de acum de rău, nu mai vede, se lasă condusă de șarpele blestemat, cel care o va târî în curând în Iad.

Această lume este una a păcatului, omul nu-și mai gestionează singur viața, este ghidat, mintea lui este oprită pentru a reflecta, ... el este o marionetă în mâinile Satanei.

Chemarea Mea este pentru mântuire, copiii Mei, ascultați-Mă, nu vă abandonați vieții lumești, în curând această lume a păcatului va fi îngropată sub cenușă. Pocăiți-vă repede, timpul lucrurilor pământești a trecut, nu mai este nimic de planificat, lucrurile din acest timp vor trece pentru a face loc celor noi, o viață nouă, o generație sfântă, o lume care va fi parfumată de sfinţenie, ... iubirea va domni în fiecare inimă și Dumnezeu va locui în ele.

SUNTEȚI PE CALE SĂ CUNOAȘTEȚI NOUA ERĂ, OAMENILOR, DAR NU TOATĂ LUMEA VA AVEA ACCES LA FRUMUSEȚEA EI, LA FERICIREA PE CARE DUMNEZEU O VA DĂRUI POPORULUI SĂU ALES.

Încă puțin, o perioadă scurtă de timp, și totul va fi așa cum a plănuit Dumnezeu. Pregătiți-vă pentru manifestarea Lui, ...a sosit timpul ca omul să vadă cu ochii lui pe Cel care l-a creat.

CONVERTIȚI-VĂ, OAMENILOR... NU ÎNTÂRZIAȚI, PENTRU A NU RĂMÂNE PE DINAFARĂ ÎN NOUA LUME.

Vă îmbrățișez, copiii Mei, și vă îndemn să vă întoarceți la Mine. Dumnezeu Tatăl, Creatorul!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6937879536254123&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu