duminică, 27 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX - MARȚI, 22 FEBRUARIE 2022 - Acest război

"Copiii mei din America nu înțeleg ce le va aduce războiul care se apropie.

Copiii Mei, trebuie să începeți să vă rugați acum pentru protecție asupra pământurilor voastre și a celor dragi vouă. Națiunea voastră va fi distrusă, da, dar Eu sunt dispus să arăt milă față de ai Mei dacă se vor ruga și nu vor înceta să se roage. Rugați-vă pentru cei pierduți dintre voi, copiii Mei, iar Eu vă voi acorda ceea ce aveți nevoie și ceea ce vă doriți.

Acest război va aduce multă distrugere, nu doar națiunii voastre, ci și multor altora care vor fi atrași în el de o parte sau alta. Va aduce moarte pe străzile voastre, da, chiar și la ușile voastre din față în multe cazuri. Nu va mai fi sigur nici măcar să vă aventurați din casele voastre pe măsură ce războiul ajunge în orașele voastre. Și nu va fi sigur nici în interiorul caselor voastre.

Mulți vor cutreiera străzile în căutare de hrană, căci soldații care vor veni vor jefui țara de tot ce este de mâncare. O armată uriașă se apropie și va avea nevoie de multe resurse de la voi. Ceea ce a fost odată al vostru nu va mai fi sub controlul vostru, ci sub al lor, pe măsură ce le voi da victoria asupra acestei națiuni care M-a alungat.

Fărădelegea va abunda, deoarece nu va fi nimeni care să administreze legea, cu excepția soldaților străini care nu au milă de poporul american.

Pregătește-te, America, pentru că războiul este la ușa ta și nu-ți va plăcea ceea ce va aduce. Ați ales căile voastre în locul căilor Mele și nu vă voi mai proteja de consecințe, ci pe ai Mei îi voi proteja și voi avea grijă de ei."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2197699867037937/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu