duminică, 6 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MIERCURI, 2 FEBRUARIE 2022 - Eu voi răsplăti

<După ora de rugăciune, într-o dimineață recentă, când, în duh am auzit un clopot sunând și fără niciun motiv aparent, m-a făcut să mă gândesc la Clopotul Libertății din America. Apoi am auzit o muzică jalnică, așa cum ai auzi la o înmormântare, și mi-am dat seama că auzeam cum mor libertățile Americii în duhul meu. Câteva minute mai târziu, Domnul avea un mesaj pentru noi.>

"Aceasta va fi o perioadă dificilă pentru voi, copiii Mei. Pentru cei care au permis purificarea Mea, va fi mai puțin dificil, deoarece ați devenit mai ușor adaptabili.

Libertățile vă sunt smulse sub ochii voștri. Dușmanul sufletelor voastre complotează să vă asuprească până când veți ceda și Mă veți nega. El va încerca mai întâi acest lucru încercând să vă închidă "pentru un bine mai mare", la fel cum a închis poporul Meu cu ani în urmă (am văzut degetul mare al lui Satana apăsând pe un om, ca și cum ar fi vrut să-l strivească, ținându-l închis și nemișcat).

Apoi va lua de la voi tot ce poate lua, în încercarea de a vă face să renunțați și să vă predați voința voastră voinței lui. Dacă vă predaţi, el vă câștigă sufletul și sunteţi al lui pentru totdeauna.

Să nu vă amăgească nimeni, copiii Mei, nu există pocăință sau mântuire pentru cei care își cedează voința dușmanului în acest fel. Cei care se predau vor primi Semnul pentru că el îi stăpânește.

Să vă împotriviți va fi o luptă, deoarece el va avea puterea de a vă reține tot ceea ce aveți nevoie pentru a supraviețui - hrană, apă, adăpost, muncă. Dar trebuie să vă împotriviți pentru a fi salvați. Doar cei care rezistă până la sfârșit vor fi salvați.

Copiii Mei trebuie să fie foarte vigilenți în această perioadă. Să știți că Eu sunt cu voi în tot ceea ce veți înfrunta și voi răsplăti toate suferințele voastre cu o mare mânie.

Nu se întâmplă nimic copiilor Mei pe care Eu să nu văd".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2182330021908255/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu