miercuri, 23 februarie 2022

Mesajul Domnului nostru Isus către Manoli, Barrio del Pilar, Madrid, Spania, pe 9 decembrie 2010

Urmașii lui Isus nu vor fi persecutați, "voi sunteți deja persecutaţi" și uneori de propria familie, de prietenii voștri....  Voi fi mereu cu voi, dar trebuie să veniți la chemarea Mea.

În noapte îi chem pe ai Mei să se unească în rugăciune, în simplitate, în umilință, să se roage cu Mine și cu îngerii pentru puterea voastră.

Maria este cea care vă veghează în fiecare clipă, cea care veghează pentru ca voi să nu fiţi răniţi în nimic care să fie împotriva lui Dumnezeu.

Veți suferi amenințări, invidii, batjocuri, râsete, insulte..., dar nu uitaţi că și Eu le-am primit în timpul Patimilor Mele și am tăcut. Este mai bine să taci decât să spui ceea ce nu trebuie spus și să ignori ceea ce poate fi atacat.

Manoli: Să vorbim despre călătoria spre Betleem... înainte de nașterea Ta, și despre cum te-au ajutat îngerii.

Isus - Călătoria a fost neliniștită din cauza stării mamei Mele, dar foarte sigură de încrederea ei în Dumnezeu.

Durerea lor a fost că, atunci când au ajuns, nu existau locuri de cazare pentru cel care urma să fie rege.

Sufereau mult și nu știau ce să facă pentru că se apropia ceasul mamei Mele și nu știau unde ar putea să-l primească pe Fiul lui Dumnezeu, dar nu și-au pierdut credința, nădejdea în Dumnezeu și în lucrarea Lui.

O peșteră era singurul loc disponibil pentru o astfel de familie regală, dar ei nu s-au plâns. Au făcut puțină ordine, Sfântul Iosif a curățat cât a putut și a adormit când s-a întâmplat cel mai mare eveniment de pe Pământ. Cerurile s-au deschis, lăsând loc îngerilor care s-au înălțat și au coborât aducând Vestea cea Bună.

Cântece, miresme, armonie și lumină umpleau acea peșteră sigură în care se năștea Soarele. Niciodată Pământul nu avusese o onoare atât de mare, Soarele coborând de sus pentru a locui cu ființa umană.

Îngerii au fost fericiți că au putut să se ocupe de Regina lor și să primească o faţă grăsuță, blondă, cu carnea foarte albă, ca de nucă, frumoasă, dulce și frumoasă, foarte frumoasă, care să vină în brațele Mariei pentru a conduce această lume și să domnească cu un sceptru de aur "Care" nu era nici mai mult, nici mai puțin decât Dumnezeul lor.

Istoria nu va putea scrie niciodată fericirea și dragostea care domneau în acel loc, în Rai, în acel moment. Amin.

Manoli: Ce ne poți spune despre acel loc unde au stat Iosif și Maria, la Portalul Betleemului?... Cum v-au adăpostit acele păduri, acele pietre, acele animale care vă dădeau căldură într-o noapte atât de friguroasă și cum Cerul a fost prezent într-un loc atât de neașteptat pentru lume?

Isus: Era un loc murdar, nepotrivit pentru o naștere, dar numai prezența Mariei a umplut de Lumină întreaga încăpere.  Era ca și cum întregul loc o întâmpina. Animalele docile au vrut să-l ajute pe cel care făcea parte din Creator, pe Creatorul lor.  Și totul în armonie strălucea de lumină, imensitatea s-a umplut de lumină, de cântec pentru a-l adăposti pe Regele regilor într-un loc umil pe Pământ, căci în Ceruri îl aștepta un Tron. Amin.

Manoli: Ce s-a întâmplat cu steaua care i-a călăuzit pe magi, pe cine va mai călăuzi ea în aceste vremuri când va străluci din nou ca în trecut și ce veste bună va anunța apariția ei pe cer?

Isus: Acea stea îi va ghida din nou pe toți cei care în această epocă merg în căutarea lui Dumnezeu.

Îi va conduce prin noapte, îi va conduce prin luptă și îi va conduce la întâlnirea cu Dumnezeu pentru a obține Victoria finală... Amin.

Manoli: Cum a trăit Dumnezeu Tatăl acest eveniment... Nașterea Ta, întruparea Ta... Ce așteptări și ce atenție existau în Ceruri înainte de un astfel de eveniment?

Isus - Cu emoție, așa cum părinții de pe Pământ își așteaptă copilul care urmează să se nască, așa și Dumnezeu Îl aștepta pe Întâiul născut, și cu atât mai mult cu cât știa ce este și ce va fi Fiul Său, Cel care va sta la dreapta Sa pentru toată Eternitatea.

Nu există cuvinte pentru a exprima măreția pe care a primit-o Tatăl Meu la nașterea unicului său urmaș, doar un tată de pe Pământ poate înțelege puțin această măreție. Amin.

Manoli: Astăzi nu se știe cum este o naștere pentru o femeie fără afectarea păcatului. Dar ce le așteaptă pe acele femei care vin în Împărăție, care nasc copii în lume, așa cum a făcut Maria și ce va fi nou, frumos, frumos în toate acestea... pe care omul nu l-a putut cunoaște din cauza păcatului? Dacă păcatul a adus durere femeii la naștere... ce va aduce femeii când trupul va fi transformat?

Isus: Femeia este supusă păcatului și atâta timp cât acesta există vor fi nașteri dureroase, complicate..., dar odată ce păcatul va fi abolit și este Noul Legământ, durerea va trece și va face loc doar fericirii și bucuriei de a se naște fără pată, fără durere, fără suferință pentru nimeni.

Va fi la fel de frumos ca ceea ce a simțit Regina Cerului și a Pământului.

Atunci când trupul se transformă, el va aduce nu doar aceasta, ci și multe daruri și haruri uitate, daruri și haruri pierdute care vor fi regăsite după mult timp și după grele încercări și nevoi. Amin.

Manoli - Știm din Sfânta Scriptură cine Te-a vizitat după Nașterea Ta la Betleem, dar a mai fost și altcineva demn de menționat?

Iisus - Nu, așa cum este spus, trebuie lăsat așa cum a poruncit Dumnezeu. Amin.

Manoli - Înainte de moartea Ta pe Cruce... pământul s-a cutremurat, s-a crăpat... cum Te-a primit creația la nașterea Ta?

Isus - Dimpotrivă, tremura de emoție, de bucurie.  A fost o noapte senină, strălucitoare, splendidă, în care toți și-au recunoscut Creatorul, că Cel care era în pântecele lor era Regele lor.

În acea noapte, nici vântul, nici apa, nici focul, nici nisipul nu au făcut rău nimănui, pentru că toată natura era fericită, recunoscându-L pe Dumnezeu. Amin.

Manoli: Bunule Învăţător, ce vrei de la mine acum?

Isus: Ascultă-L cu atenție pe Dumnezeul tău: În acest Crăciun vor fi multe lucruri serioase pentru Pământ.

Planurile dușmanului, care își modelează crimele, se vor maturiza.

Unele case ale celor care Îmi aparțin vor rămâne intacte, dar dușmanul lor le va bate cu furie, făcându-le rău, înșelându-i și făcându-i să vadă opusul a ceea ce vreau Eu.

De aceea, rămâneți în rugăciune permanentă, penitență și jertfă pentru a alunga vrăjmașul care poate pătrunde prin orice crăpătură și se poate adăposti în acea casă pentru o vreme.

Voi, urmașii lui Isus nu veţi fi persecutați, " sunteți deja persecutaţi" și uneori de propria familie, de prietenii voștri....  Voi fi mereu cu voi, dar trebuie să veniți la chemarea Mea.

În noapte îi chem pe ai Mei să se unească în rugăciune, în simplitate, în umilință, să se roage cu Mine și cu îngerii pentru puterea voastră.

Maria este cea care vă veghează în fiecare clipă, cea care veghează pentru ca voi să nu fiţi răniţi în nimic care să fie împotriva lui Dumnezeu.

Veți suferi amenințări, invidii, batjocuri, râsete, insulte..., dar nu uitaţi că și Eu le-am primit în timpul Patimilor Mele și am tăcut. Este mai bine să taci decât să spui ceea ce nu trebuie spus și să ignori ceea ce poate fi atacat.

Toate sunt ispite, vrăjmașul vostru, pentru că este pervers și viclean, vă va face să cădeți în mrejele lui, și vai de cei care cad, pentru că le va fi foarte greu să iasă din ele. Le va fi foarte greu să iasă din ele, numai prin rugăciunea dezinteresată a fraților lor, pentru ca ei să vadă lumina, pentru ca lumina să-i ajute.

Cu toții vom fi chinuiți în această perioadă de suferinţă pe care o traversează omul, unii vor suferi de penurie, alții de boală, de muncă, de lipsa a tot ceea ce este necesar, de presiune, de povară etc. Dar vreau ca copiii Mei să își amintească foarte bine chinurile prin care am trecut Eu și familia Mea.

Nu ne-am plâns niciodată și nu ne-am pierdut credința, ci doar l-am implorat pe Tatăl să ne protejeze, să ne mângâie, să ne ajute și să putem îndura totul.

Vreau să faceți la fel ca Mine și să vă gândiți că Cerul nu vă va abandona, poate doar va întârzia pentru a vă testa așa cum Dumnezeu l-a testat pe Moise, Avraam .....

Amintiți-vă mereu învățăturile Mele, citiți mult Evangheliile, parabolele pe care le explic, țineți-le minte cu atenție. Studiați plăgile și faptele Egiptului pentru că totul se repetă pentru omul neascultător.

Spaniolii Mei, pregătiți-vă, pentru că în orice moment acea "bombă" ar putea ajunge în Parlament.

Pământul se va cutremura în multe locuri, lava va coborî și va arde totul în calea sa, apa va duce atât de multe lucruri încât pământul va deveni mai sărac.

Incendiile vor izbucni fără să fie nevoie să fie provocate, flăcările vor face multe pagube.

Viețile umane care și-au pierdut deja valoarea lor, vor fi pierdute în multe feluri.

Bolile fac ravagii, mai ales de mâna omului, în acele țări atât de sărace și uitate, dar se vor răspândi în toată lumea pentru că nimeni nu mai este interesat de viața nimănui.

Totul este într-o stare foarte proastă, toate țările se confruntă cu multiple probleme pe care omul, prin aroganța sa, le-a creat.

Și aici ajungem să vorbim despre Spania, care intră cu ezitare în ghearele lui Lucifer și, temându-se de Dumnezeu, înaintează fără să privească în urmă și fără să distingă între binele și răul care există în ea: Dar pierdută te văd pentru că nu calci pe urmele Celui care este Domnul tău. Și deja fără direcție, intri tot mai mult în haos, în dezordine, până când te vezi predată la picioarele dușmanului tău care, triumfător, va face din tine o sperietoare fără voință, fără onoare, fără demnitate.

Flacăra Iubirii va învinge și Dumnezeu, Marele Cuceritor, îl va învinge pe cel care se ridică înarmat împotriva Lui, și fiind îngropat, învins, va fugi cu coada între picioare, umilit, bătut, iar acolo omul va renaște din nou, pentru a străluci și a fi fericit. Amin.

Sfânta Fecioară Maria dorește să-ți spună câteva cuvinte: Fiica mea, eu sunt Mama ta, Imaculata Concepție, liberă de orice păcat încă dinainte de nașterea mea. I-am mulțumit pe Dumnezeu în toate, i-am împlinit întotdeauna voinţa și am făcut tot ceea ce El aștepta de la mine. Aceasta este ceea ce vreau ca aleșii mei să facă, să facă tot ceea ce aștept eu de la voi pentru a nu-L dezamăgi pe Tatăl în nimic.

Avem un drum lung de parcurs, dar dacă nu mergeți mână în mână cu Mine, vă va fi greu să ajungeți acolo.

Cu toții uniți vom avea o putere mare împotriva dușmanului, şarpele, care vrea să distrugă armata mea, dar prin voia lui Dumnezeu nu va reuși, dar voi aveți, am nevoie de ajutorul nostru pentru că unitatea este putere și separarea este înfrângere. Deviza Satanei este "dezbină și vei învinge", așa că haideți să facem contrariul "unire și vom învinge", deviza noastră este Iubirea.

Fiecare copil al meu trebuie să-și facă partea lui și să Îi urmeze pașii și să fie atent pe cine se sprijină, pentru că nu toți oamenii sunt de încredere, sprijiniţi-vă pe Mine și aveți întotdeauna încredere în Inima iubitoare a lui Isus care vă iubește atât de mult.

Binecuvântarea Mea pentru toți copiii Mei de la această mamă tandră care vă iubește atât de mult și vă binecuvântează pentru mângâierea și sprijinul matern al lui Dumnezeu-Tatăl și a Mamei voastre.

Iar ție, fiica Mea, curaj în toate încercările grele care-ți ies în cale, căci în această Epocă cine nu suferă, cine nu trece prin încercări nu este cu Noi, bucură-te, căci aceasta indică faptul că ești cu Dumnezeu. Binecuvântare.

Isus - Binecuvântarea mea ca Tată, prieten al turmei mele.

Pentru lume, să ne rugăm ca aceasta să se convertească.

Tatăl nostru care ești în ceruri..... 

Vă iubesc și pe tine la fel! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5383490895016924&set=a.347084868657577

Un comentariu: