marți, 8 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX SÂMBĂTĂ, 5 FEBRUARIE 2022

Repostare: Vremea marii terori - Joi, 30 noiembrie 2017

   "În timpul care va veni când poporul Meu va fi scos din lume, cei care vor rămâne în urmă vor avea o soartă teribilă. Cei care continuă să Mă respingă pe Mine și tot ceea ce am făcut, vor suferi cu adevărat judecata supremă.

   V-am spus că pe toți cei pentru care se mijlocește în acest timp îi voi salva, și o voi face, dar ceilalți care se răzvrătesc împotriva Mea, care Îmi chinuie poporul, care resping marele Meu sacrificiu, pentru ei sfârșitul va fi terifiant.

   Pământul se va întoarce împotriva celor care vor rămâne în urmă. Cei care Mi-au chinuit copiii, care au luat totul de la cei care Mă slujesc, care au schimbat legile și au făcut viața poporului Meu un calvar în acel timp vor suferi o soartă pe care nu v-o puteți imagina acum.

   Pământul va începe să-i înghită fără avertisment. Focul va izbucni din pământ pe alocuri. Focul va cădea și din cer. Găuri se vor deschide brusc în pământ și îi vor înghiţi. În acel timp al urii și al lipsei de iubire, o mare lăcomie va pune stăpânire pe inimile oamenilor. Aceștia vor privi cum tot ceea ce le este drag le va fi luat, iar unii vor fi lăsați să rătăcească pe pământ cu frică, văzând că aceste lucruri se întâmplă altora și nu lor. Ei vor tânji după moarte, dar nu o vor găsi, deoarece pedeapsa va fi mult mai lungă pentru cei care au provocat mari suferințe altora."

NOTĂ: <Aici am văzut ceva ce semăna cu niște locuri în care gravitația nu funcționa corect (????) și oamenii nu puteau alege locul unde să fie, fiind brusc aruncați sau mutați în altă parte.>.

   "Poporul Meu nu va suferi aceste orori și nici celelalte despre care s-a scris în Cuvântul Meu (am văzut că se referea la pecețile din Apocalipsa), deoarece, deși atât de mulți vor fi martirizați, martiriul va fi o moarte ușoară în comparație cu ceea ce îi așteaptă pe cei rămași în urmă. Deși vor avea bogății mari și mulți vor avea putere, lumea lor va deveni brusc terifiantă și nu vor avea niciun control asupra a ceea ce li se va întâmpla atunci.

   Țineți-vă tare de credința voastră, poporul Meu. Țineți-vă tare și rugați-vă pentru cei pe care îi iubiți și cei care nu Mă cunosc, pentru ca ei să nu vadă aceste evenimente. Nu renunțați la credința voastră în Mine. Cunoașteți Cuvântul Meu, pentru că va veni timpul când doar Cuvântul din inimile voastre va fi disponibil pentru voi. Pe măsură ce pământul devine un loc întunecat și rău, să știți că voi vă întoarceți acasă la Mine și nu veți vedea Timpul de Mare Teroare care va fi sfârșitul."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2184934608314463/

Un comentariu: