luni, 14 februarie 2022

"COPII, OCCIDENTUL VA ÎNCEPE UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA RUSIEI ȘI CHINEI, ACESTE EVENIMENTE TREBUIE SĂ VĂ UNEASCĂ ȘI..." Trevignano Romano, 8 februarie 2022

Dragă fiică, îți mulțumesc că ai ascultat chemarea mea în inima ta.

Fiica mea, roagă-te ca inimile de piatră să se întoarcă la inimi de carne. Omenirea nu a înțeles încă că acesta este un război spiritual între bine și rău, între Biserică și anti-Biserică, între Hristos și Antihrist, între viața veșnică și pierzarea veșnică.

Copiii mei, voi schimbați răul cu binele și binele cu răul, nu reacționați și nu vreți să vă treziți din această toropeală demonică, amintiți-vă că în curând veți fi în fața judecății lui Dumnezeu. 

Copiii mei, nu acceptați tot ceea ce vine de la rău, ci acceptați doar binele, trăiți Sfintele Scripturi, apropiați-vă cu vrednicie de Spovedanie și de Euharistie, fără să profanați trupul Fiului meu, care este din ce în ce mai rănit.

ISUS ȘI DISCIPOLII SĂI NU AU TĂCUT; URMAȚI-LE EXEMPLUL. 

Copiii mei, Occidentul va începe un război împotriva Rusiei și Chinei, aceste evenimente trebuie să vă unească și nu să vă izoleze, pentru că numai așa veți fi mai puternici.

Acum vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6945871815454895&set=a.242597375782406

Un comentariu: