sâmbătă, 5 februarie 2022

FURTUNA E PE CALE SĂ LOVEASCĂ ACEASTĂ OMENIRE SMINTITĂ, LIPSITĂ DE BUN SIMȚ! - Carbonia, 01.02.2022, ora 17:10 p.m.

În sezonul acesta Îmi voi manifesta gloria Mea în lume!

Veniți, copii ai Ierusalimului, răsplata voastră este aproape, Dumnezeul vostru iubitor vă va lua în brațe și vă va umple de El însuși.

Iarna aceasta va trece, va veni Noua Primăvară cu roadele ei noi, ...voi lua în stăpânire lumea Mea cu copiii Mei, voi înverzi tot ce a ofilit Satana: ...copaci luxurianți, ...pajiști verzi, ... izvoare de apă, ...multă iubire și fericire pentru aleșii Domnului care vor intra să se bucure de lumea nouă pregătită să primească pe cei care în viața pământească au umblat în ascultare de poruncile lui Dumnezeu și de Sfânta Evanghelie.

Am ajuns la trecere, vechea istorie va muri cu toate erorile ei, păcatul va fi șters, noua Omenire va locui cu Dumnezeu și va fi divină în El.

Iubiți copii, FURTUNA ESTE GATA să se abată peste această omenire smintită, lipsită de bun simț, neatentă la chemările Creatorului său "dar" atentă la MINCIUNA care o trage în Iadul blestemat.

Calea, Adevărul și Viața sunt în Dumnezeu, o, oamenilor, nu există mântuire fără El. El este Creatorul vostru, singurul vostru Bine, numai încăpăţânaţii refuză acest har!

Voi arăta lumii Puterea Mea ca unicul și adevăratul Dumnezeu, singurul Creator, și voi lua în stăpânire tot ceea ce Îmi aparține. Sfântul Altar se va întoarce la Mine, copiii Mei Mă vor slăvi pentru totdeauna.

Pace vouă, copii ai Inimii Mele sfinte, pace vouă, care ați fost atenți la durerea Mea și M-ați consolat dându-Mi propria voastră viață pentru mântuirea fraților voștri. Voi, care ați postit de lucrurile lumii păgâne și ați ridicat  multe rugăciuni, voi care ați așteptat cu dragoste răbdătoare întoarcerea Mea printre voi, voi veți fi binecuvântați de Domnul vostru.

Iată-Mă, iubiții Mei copii, a sosit timpul să fie citit în toate părțile sale, toţi vor înțelege, dar pentru mulți va fi prea târziu! Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6888890304486380&set=a.242597375782406

Un comentariu: