miercuri, 16 februarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNNDA LOMAX - SÂMBĂTĂ, 12 FEBRUARIE 2022

REPOSTARE: Totul este pregătit - Luni, 1 februarie 2021 

<Aproape vineri seara târziu, mă relaxam și încercam să-mi odihnesc mintea de la stresul și haosul pe care îl suportăm cu toții de mai multe luni, când sduhul meu a început să presimtă viitorul.

Am văzut venind, într-un viitor nu prea îndepărtat, o perioadă de durere mare și generalizată. O durere profundă și intensă. Mulți dintre noi sunt deja îndurerați pentru că tocmai am văzut cum democrația din America a fost zdrobită și lăsată să sângereze în mizerie de o haită de hoți vădit necinstiți. Dar ceea ce am văzut venind este tipul de durere pe care o simți când cineva pe care îl iubești cu adevărat a murit. Este o durere teribilă și intensă.

"Ce anume văd că se apropie, Doamne? Ce ar putea determina milioane de oameni să jelească atât de profund în același timp?"

Văd că există frică împreună cu durerea. S-ar putea ca noi să îi fi văzut pe cei dragi ai noștri luând Semnul. Sau poate fi faptul că am văzut atât de mulți uciși în persecuție.

Poate că viețile noastre au devenit aproape de nesuportat din cauza noilor legi pe care le adoptă>. 

"Toată lumea se confruntă cu durerea mai devreme sau mai târziu, dar ceea ce vezi, fiica Mea, este cu totul altceva. Este plâns și jale pentru că tot ce este bun a dispărut de pe pământ și cei care M-au negat, M-au văzut venind și luându-i pe ai Mei de pe pământ. Ei plâng pentru că și-au dat seama prea târziu unde va fi destinul lor etern.

Acesta este motivul pentru care i-am îndemnat pe copiii Mei să se roage cu sârguință pentru cei pierduți și pentru cei dragi pierduți. Plângeți și jeliți - postiți și strigați la Mine pentru cei pe care îi iubiți, copiii Mei, pentru ca Eu să-i salvez repede, înainte de a fi prea târziu. Mijlociţi, declarați Cuvântul Meu, rugați-vă neîncetat pentru că sufletele lor sunt prețioase în ochii Mei și vă veți bucura de ele aici pentru toată veșnicia dacă vor fi salvate.

Voi nu vă dați seama cât de aproape este întoarcerea Mea.

Totul este pregătit pentru sosirea voastră aici! Mă întorc în curând!"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2190334567774467/

Un comentariu: