miercuri, 29 iunie 2022

A SOSIT CEASUL MARII PURIFICĂRI! - Carbonia, 24.06.2022, ora 17:05 p.m.

"Flăcările și focul se vor aprinde brusc, totul va arde din ceea ce nu este al lui Dumnezeu! "

Mizeria a crescut peste măsură în om, starea sa spirituală este înfiorătoare, sufletul său e negru ca smoala.

Da, vă spun vouă, oamenilor care încă nu vă ridicați capetele spre Mine, ... da, da! Voi care vă hrăniți cu otrava Satanei! V-ați vândut vrăjmașului, acum vă apucă cu ghearele lui, v-a amețit cu luminile lui false și ați căzut în capcana lui. ... Săracii oameni!

A VENIT VREMEA RECOLTEI, VOI SECERA GRÂUL BUN ȘI VOI MĂTURA BURUIENILE,

VOI REORDONA PĂMÂNTUL, ÎL VOI FACE SĂ STRĂLUCEASCĂ CU MINE.

Voi topi orice blestem, voi vindeca, voi face minuni nesfârșite, voi dărui măreția Mea poporului Meu și îl voi prezenta la tronul Celui Preaînalt în veșminte albe.

Milostivirea lui Dumnezeu este pentru cei care o vor înțelege, este pentru toți cei care se vor pocăi și vor dori cu dragoste arzătoare să se întoarcă la Tatăl.

Scuturați-vă trupurile de țărână, oamenilor, curățați-vă de păcate; ... un nou răsărit este pe cale să apară, o nouă viață în minunile lui Dumnezeu!

Grăbiți-vă să vă convertiți, nu mai așteptați, ați ajuns acum la sfârșitul acestei istorii străvechi, o furtună cumplită se va abate asupra Pământului, ... un foc purificator îl va curăța de murdăria Satanei.

 Tunaţi, cerurilor! Tună glasul Dumnezeului Celui Viu! ... a Unicului Dumnezeu adevărat! ... Creatorul!

Bateți-vă pieptul, o, voi, toate națiunile, a venit ceasul marii purificări, dreptatea lui Dumnezeu va fi teribilă asupra celor care nu au ascultat chemările Sale la mântuire.

Eu, Dumnezeu, voi porunci vânturilor să sufle cu putere, ... să măture pleava din grâne! Tot pământul îl voi curăța de murdăria Satanei! ... Degetul Meu îl va transfigura într-un nou Paradis în care toți copiii Mei se vor bucura de deliciile Mele.

Cerul este nerăbdător să își primească copiii înapoi la El. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7563621760346561&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu