miercuri, 8 iunie 2022

ÎNGERUL SUNĂ DEJA ADUNAREA COPIILOR LUI DUMNEZEU! - Carbonia, 1 Iunie 2022

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei. Sunt aici în mijlocul vostru, ...vi-L aduc pe Isus în brațele mele.

Copiii mei, în curând Îl veți vedea în această grotă, veți vedea ușa deschizându-se brusc, veți vedea o lumină mare și veți vedea Pruncul în scutece, în leagăn. El se va manifesta în toată Gloria și Puterea Sa.

Sărmani oameni, o, voi care v-ați pus împotriva Dumnezeului vostru Creator, veți fi aruncați în iad.

Iubiții mei copii, voi care Mă urmați cu atâta iubire și ascultați Cuvântul Fiului Meu Isus pentru a fi Chipul și Asemănarea Lui, adevăr vă spun: toate lucrurile vă vor fi date în minunățiile lumii noi.

Dumnezeu a pregătit pentru copiii Săi o viață în fericire și iubire veșnică: pășunile Lui sunt încântătoare, ... nu va lipsi niciodată Fântâna de Apă Vie unde copiii Săi vor putea bea pentru a trăi veșnicia în propria Sa Glorie.

Iubiții mei copii, această lume se destramă, ... Cerul încă plânge lacrimi de sânge, ... NU EXISTĂ CONVERTIRI, oamenii continuă să urmeze lucrurile lumii, uitând că sunt creaturi ale lui Dumnezeu și că la Dumnezeu trebuie să se întoarcă. Dumnezeul iubirii veșnice își așteaptă copiii pentru a le dărui din Sine. El îi așteaptă pe toți în casa cea nouă, pe pământul cel nou, unde fructele delicioase, pajiștile luxuriante, florile de diferite feluri, se vor pleca în fața voastră ca în fața Dumnezeului Creator, pentru că veți intra acolo în adevăratul Chip și Asemănare al Dumnezeului vostru Creator.

Copiii mei, aveți supunerea convertirii, timpul s-a terminat, ... au mai rămas doar câteva clipe pentru a încheia definitiv acest timp.

Cuvântul lui Dumnezeu să fie acceptat de toți oamenii, ... să pătrundă în inimile fiecăruia dintre copiii Săi.

Ora va fi în curând rea, timpul va fi teribil în ochii oamenilor.

Ridicați-vă inima spre Dumnezeu, mergeți spre El, copiii mei, nu mai priviți la dreapta sau la stânga, nu vă mai întoarceți, ci continuați drumul spre muntele înalt unde Dumnezeu vă așteaptă să vă copleșească cu darurile Sale infinite de iubire.

UNIȚI-VĂ ÎNTR-O SINGURĂ FORȚĂ, DĂRUIȚI-VĂ ÎN ACEASTĂ MISIUNE DIN TOATĂ INIMA, VEȚI FI CHEMAȚI ÎN CURÂND, ... VEȚI FI AVERTIZAȚI DE PROFEȚII MEI SĂ VĂ ADĂPOSTIȚI ÎN REFUGIILE MELE! ... TOTUL ESTE GATA, ULTIMUL TICĂIT AL CEASULUI ESTE PE CALE SĂ BATĂ, ... ÎNGERUL SUNĂ DEJA ADUNAREA COPIILOR LUI DUMNEZEU!

Înainte! Rugați-vă pentru sufletele departe de Dumnezeu, pentru ca acestea să se poată salva. Amin

Să înaintăm cu putere, copiii mei, Dumnezeu este cu voi! Dumnezeu este deja pe Pământ și vă binecuvântează puternic.

Ferice de cei care au ascultat și au pus în practică Cuvântul lui Dumnezeu cu toată dragostea lor.

Îmi unesc mâinile cu mâinile voastre, totul este iminent, copiii mei, ... ora este rea! ...Foarte gravă!

RUGAȚI-VĂ! RUGAȚI-VĂ! RUGAȚI-VĂ!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7466234536751951&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu