joi, 16 iunie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX LUNI, 13 IUNIE 2022

Pentru ca aceia să poată auzi

Vineri lucram până târziu - era puțin înainte de miezul nopții și mă gândeam la viitor când o durere teribilă a început să se ridice în spiritul meu. Știam că Domnul voia să-mi arate ceva.

Doamne, ce este ceea ce simt?

Durerea care vine în timpul vrăjmașului Meu - când el va domni pentru o vreme peste poporul Meu Israel.

Se poate face ceva, Doamne? Putem să ne rugăm pentru a dispare ceva?

Cuvântul Meu trebuie să se împlinească în acest timp, copila Mea, totuși Mă întristează că multe greutăţi şi multă persecuție vor abunda în acest timp care vine. Și America va cunoaște aceste lucruri. Toate locurile unde se află poporul Meu vor suferi aceste lucruri, iar majoritatea nu sunt pregătite pentru ceea ce vor înfrunta..

De ce nu sunt ei pregătiți, Doamne Dumnezeule?

Ei nu studiază Sfântul Meu Cuvânt. Ei nu se roagă suficient de mult la Mine ca Eu să fiu călăuza lor. Ei abia Mă cunosc sau știu ceva despre Mine și totuși se numesc pe ei înșiși după Numele Meu. Ei nu sunt pregătiți!

Se poate face ceva, Doamne?

Avertizează-i, fiică. Avertizează-i. Spune-le că dacă vor continua să se joace cu acest timp, vor cunoaște doar regret și suferință pentru că nu vor avea la dispoziție niciun remediu. Fără ajutorul Meu, moartea va veni încet și ei vor suferi mult. Aceasta este intenția dușmanului Meu. Avertizează-i, deși știi că mulți nu vor asculta și unii chiar își vor bate joc. Va fi cu atât mai rău pentru ei atunci. Câțiva vor asculta. Avertizează-i pentru ca aceia să poată auzi.

Durerea a continuat în spiritul meu și mi-a amintit de durerea pe care o simți în stomac atunci când cineva pe care îl iubești foarte mult moare. Acea durere crudă, intensă, care te roade și pe care nu o poți face să dispară.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2284573811683875/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu