duminică, 19 iunie 2022

Trinitatea profană a fost trezită, 12 iunie 2022, Anna Shelley

Un mesaj de la Domnul

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Credincioșii Mei, fiți atenți la vremuri pentru că ora necunoscută a revenirii Mele este aproape de voi. Vă invit la puritatea inimii. Sfințiți-vă prin pocăință și intrați sub izvorul Meu de curățire și de îndurare care este revărsat pentru voi. Numai o inimă curată poate intra în Rai. Ascundeți-vă în Inima Mea Sfântă. Împărăția întunecată a fiarei a fost ridicată. Trinitatea profană a fost trezită și este foarte activă în această generație perversă. Planurile lor sunt aproape de finalizare, iar fiul pierzării va fi în curând dezvăluit. Vegheați și rugați-vă.

Doresc ca nimeni să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Eu sunt singura voastră salvare. Milosivirea Mea este pentru toți. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Maica noastră Sfântă

Maica noastră binecuvântată, împodobită în lumină radiantă, spune:

Eu vă acopăr cu mantia mea, copiii mei. Focul și stâlpii de fum întunecă cerurile. Erupțiile vulcanice, cutremurele de pământ și mările care se dezlănțuie pe uscat se intensifică ca reacție la tulburările cerești.

Mantia mea și mulțimi de Îngeri îi acoperă pe cei credincioși Fiului meu de întunericul mistuitor care va invada în curând lumea, luând în stăpânire tot ceea ce nu este consacrat Inimii Sfinte a Fiului meu.

Rămâneți vigilenți în rugăciunile voastre, copiii mei.

Permiteți ca lumina adevărului Fiului meu să vă întărească credința ca să puteți rezista până la sfârșit. Nu vă temeți, copiii mei. Continuați să priviți spre ceruri pentru răscumpărarea voastră.

Permiteți ca Rozariul meu de Lumină să vă fie călăuză. Dezvăluind calea mântuirii, îndreptându-vă pașii spre Fiul meu, veniți în îmbrățișarea mea maternă.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile mele și faceți ca rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa spune Mama voastră iubitoare.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubit popor al lui Dumnezeu, primiți harurile urgente și îndurările care izvorăsc din Sfintele Inimi ale Domnului și Mântuitorului nostru și ale Maicii noastre Preacurate.

Poporul lui Dumnezeu, este foarte urgent să ne pregătim spiritual pentru întuneric. Obțineți și păstrați mereu cu voi obiectele și sacramentaliile binecuvântate, obiecte de credință care să împiedice activitatea malefică care vine împotriva voastră.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, treziți-vă din somn căci zilele sunt rele, cu fiecare clipă care trece activitatea demonică se agravează.

Slugile satanei înaintează cu planuri de dominație mondială care vor veni după războiul mondial.

Haosul, furia și tulburările civile vor izbucni necontrolat în întreaga lume, pe măsură ce demonii vor influența sufletul omenesc care nu cunoaște dragostea lui Dumnezeu. Este foarte urgent să vă consacrați pe voi înșivă și pe cei dragi vouă Inimii Sfinte a lui Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru.

Ca prinț al oștilor cerești, vă acopăr cu aripile mele și vă apăr cu mulțimi de Îngeri.

Recunoașteți Îngerii voștri Păzitori și Îngerii Slujitori, cu rugăciunile voastre.

Rugați-vă rugăciunea Îngerul Domnului și rugăciunea Îngerului de la Fatima.

Poporul lui Dumnezeu, nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii Domnului care dezvăluie răul care vine împotriva voastră și îi orbește pe dușmanii voștri. Rugați-vă neîncetat cu armele voastre spirituale în mâini rugătoare. Eu sunt gata împreună cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/june/15/the-unholy-trinity-has-been-awakened

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu