marți, 7 iunie 2022

JULIE: VISUL ȘI MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS, Miercuri, 25 mai 2022

UN VIS ȘI O DEZVĂLUIRE COMPLETĂ

Vis dat în 22 mai 2022

Visul a început cu faptul că am primit o scrisoare în cutia poștală. Am deschis-o și am găsit un cec pe care doar l-am aruncat în grabă, deoarece eu și familia mea eram în drum spre o întâlnire de mare importanță și nu puteam întârzia. La întâlnire era prezentă rămășița lui Yahushua din toată lumea, pe unii dintre ei i-am recunoscut, dar pe majoritatea nu. Locația era îndepărtată, iar noi ne-am întâlnit în aer liber, într-un cadru asemănător unei tabere.

O masă lungă și rabatabilă a fost aranjată și, când am ajuns, doi bărbați mai în vârstă ne-au instruit pe mine și pe soțul meu să ne așezăm. Bărbații puteau fi descriși cel mai bine ca fiind bătrâni - distinși și maturi, iar eu eram destul de sigură că erau de natură angelică, deoarece firea lor nu semăna deloc cu a celorlalți de acolo. Erau îmbrăcați foarte diferit, de asemenea, în haine albe lungi cu un fel de acoperământ pentru cap. Mesajul transmis de ei era foarte simplu. Când toată lumea a făcut liniște, unul dintre bărbați a declarat pur și simplu: "Transferul de avere a avut loc". Am fost șocată, așa că l-am întrebat pe cel care a vorbit: "De unde știi? Aveți confirmarea că acest lucru este adevărat și de la Tatăl?".

Bărbatul mi-a spus: "Ce ai adus cu tine astăzi?". Mi-am amintit atunci că băgasem în buzunar cecul de la poștă, așa că am băgat mâna să-l iau. Am înțeles de la el că trebuia să mă uit mai atentă la cec. Când am făcut-o, am văzut cifra 1, iar apoi mai multe zerouri decât puteam număra rapid, chiar și ieșind de pe pagina cecului. L-am întrebat pe bătrân: "Când se va întâmpla acest lucru?", iar el mi-a răspuns: "Până când te vei trezi mâine, totul se va fi arătat deja".

În acel moment, am avut o viziune în cadrul visului și m-am văzut pe mine și pe mulți alții din rămășiță mergând la bănci și instituții financiare. Mi s-a dat de înțeles că noi toți retrăgeam sume nelimitate de bani pentru orice scop pe care Tatăl ni-l dăduse ca sarcină de îndeplinit. Am văzut, de asemenea, terenuri, structuri, provizii, utilaje și multe altele care pur și simplu au început să apară, așa cum mulți s-au rugat, ani și ani de zile.

După ce am privit cecul și apoi am avut viziunea, am simțit brusc o ungere căzând peste toți cei prezenți la întâlnirea de comuniune. Întregul meu corp a fost umplut din cap până în picioare, la fel ca al tuturor, cu Duhul lui Yahuah cel Viu (Tatăl Dumnezeu), și am început cu toții simultan să plângem incontrolabil, lăudându-L pe Tatăl din toată inima noastră. Corpurile noastre erau electrizate și, totuși, pline și duse, în timp ce ne-am trezit legându-ne de brațe și dansând în gloria și lauda lui Yahushua! Toată lumea striga laude la adresa Regelui nostru Yahushua pentru credincioșia Sa incredibilă în împlinirea promisiunilor Sale față de rămășița Sa. Am înțeles că transferul bogăției Împărăției și momentul transformării rămășiței Sale, cel puțin în acest vis, erau foarte apropiate.

Sfârșitul visului.

Prov.13:22

Omul bun lasă moștenire copiilor săi, iar averea păcătosului este pusă la păstrare pentru cel neprihănit.

Notă: Deși acest vis se referea la transferul de avere care va avea loc foarte curând, Yahushua m-a impresionat că se întâmplă mult mai mult chiar acum în rămășița Sa. Acest vis ne arată împlinirea promisiunilor Sale, faptul că El va prevedea întotdeauna pentru ai Săi, iar noi avem speranța și asigurarea că toate nevoile noastre au fost și vor continua să fie satisfăcute. L-am întrebat care sunt instrucțiunile Sale pentru rămășița Sa chiar acum, în timp ce așteptăm transformarea noastră. Acesta a fost răspunsul Său:

"Draga mea fiică și toți cei care umblă în ascultare față de Mine, a avut loc o altă mare schimbare. Aceia dintre voi care sunt sensibili la Duhul Meu știu că acest timp este mult diferit de oricare altul pe care l-ați experimentat în trecut. Ați fost instruiți și învățați; totuși, și vă reamintesc cuvintele pe care vi le-am spus de-a lungul anilor - că Mireasa Mea va vedea multe chiar înainte de a veni după voi. Oare nu este tot ceea ce este cu adevărat rău pe deplin afișat acum? O dezvăluire completă a tuturor planurilor ticăloase ale dușmanului pentru sufletele oamenilor este peste voi. Trebuie să fie așa pentru ca tot ceea ce a rămas ascuns atât de mult timp să fie acum descoperit. Nu am spus Eu că voi expune toate lucrurile? Răul s-a manifestat fără opreliști, dar numai pentru o perioadă foarte scurtă de timp, iar apoi, Eu voi acționa. Tot ceea ce a fost ascuns este acum scos la suprafață, iar agendele care au fost cândva secrete sunt acum dezvăluite. Acest lucru se face pentru ca decizia pe care trebuie să o ia un suflet să fie extrem de clară - ești fie pentru Mine, fie împotriva Mea. Tocmai când dușmanul crede că va avea victoria, Mă voi manifesta cu putere în și prin armata Mea, iar această lume nu va mai fi cunoscut așa ceva de la începuturi. Voi străpunge prin inimile oamenilor cu Sabia Mea de Adevăr și mulți, foarte mulți vor fi salvați.

Mă întrebi ce aș vrea să faci cu bijuteriile Mele. Declarați în unitate toate adevărurile Mele din această lume de multe ori pe parcursul zilei voastre. Declarați un lucru și așa va fi! Există o putere și o autoritate de neegalat atunci când adevărul Meu este rostit în mod colectiv. Declarați ceea ce este deja făcut în spiritual pentru a se manifesta acum în fizic. Chemați la împlinirea promisiunilor Mele și priviți ce voi face Eu! Declarați miracole și binecuvântări supranaturale, asigurare și protecție și va fi așa cum ați declarat, pentru că depozitele Mele din Ceruri sunt deschise! Așa cum Eu sunt în Tatăl Meu, voi sunteți în Mine, așa și voi sunteți în Tatăl și Noi funcționăm ca Unul. Ca moștenitori ai Împărăției Mele, preoția Mea regală și fii și fiice, multe au fost date și acum cer de la voi, ca voi să luați o poziție spirituală puternică, așa cum nu ați mai făcut-o până acum. Trebuie să fiți îndrăzneți, curajoși și fără teamă. Mulți dintre voi, care ați fost ascunși în secret, veți ieși acum în față, dar nu vă temeți! Căci Eu sunt cu voi. Eu merg înaintea voastră și nimic, în niciun fel, nu vă poate face rău. V-ați născut pentru un astfel de moment ca acesta, așa că bucurați-vă, copiii Mei. Ora este mult mai târzie decât înțeleg cei mai mulți, dar voi, cei puși deoparte de Mine, știți acest lucru și veți străluci cu lumina Creatorului vostru în mijlocul celor mai întunecate zile de pe acest pământ. Am multe, foarte multe de împărtășit cu voi și mare este răsplata celor care au biruit!

O lucrare mai mare are loc acum în cadrul grupului Meu cu prime roade și nu toți cei care au fost de acord cu voi anterior vor continua să fie. Acest lucru va fi observat în special la cei care se numesc credincioșii și ucenicii Mei. Cuvântul Meu spune că voi veni mai întâi să-Mi judec biserica, iar acest lucru are loc.

Fiecare dintre voi are o misiune și un scop unic și trebuie să vă alipiți de sfaturile intime pe care le-ați primit fiecare dintre voi pentru a vă menține concentrarea, deoarece totul se schimbă atât de rapid acum. Mergeți când vă spun Eu să mergeți. Rămâneți atunci când vă spun Eu să rămâneți și nu vă implicați decât dacă vi se cere în mod explicit să o faceți. Nu vă preocupați de rezultatul celor dragi care nu pot face alegerea de a se preda pe deplin chiar acum. Binecuvântați-i și rămâneți pe calea voastră pentru Mine. V-am spus că îi am, așa că rugați-vă neîncetat pentru ei și aveți încredere în Mine. Rugăciunile voastre sunt mai puternice decât ați crede - tămâie dulce pentru Mine și Eu le aud pe fiecare.

O mare ungere va cădea peste voi, frumoșii Mei, și nimic nu va mai rămâne la fel. Continuați să rămâneți goliți de sine și să stați la picioarele Mele continuu. Sunt mulți care vă asistă în cele nevăzute, și aceștia vor fi și ei foarte curând dezvăluiți. Planul Meu este un joc schimbător pentru inamic, pe măsură ce Eu aprind focul în lume cu Duhul Meu. Pe măsură ce adevărul Meu învăluie, toți trebuie să răspundă, deoarece frecvența se schimbă și dragostea se revarsă.

Planul Meu este perfect, așa cum Eu sunt perfect.

EU SUNT CEEA CE SUNT...

YAHUSHUA"

 https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2275982659209657/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu