marți, 14 iunie 2022

ACEST DEAL VA STRĂLUCI DE LUMINA CERULUI - Carbonia, 8.06.2022, locuțiune ora 16:17

Iubiți copii, ați fost destul de buni, cinstiți față de Cuvântul Cerului, ascultători, ... acea ascultare pe care orice fiu ar trebui să o dea Tatălui său, Creatorul său.

AZI CERUL ÎȘI ANUNȚĂ INTERVENȚIA, în curând totul va fi altfel, acest Deal va străluci de lumina Cerului pentru că Cerul va coborî să locuiască acolo.

ACEST LOC, COPIII MEI, ESTE CONSACRAT TRIUMFULUI INIMII IMACULATE A MARIEI, SFINTEI INIMI A LUI ISUS ȘI A PREACURATEI INIMI A SFÂNTULUI IOSIF.

Aici vor triumfa cele trei Inimi unite în iubire! În curând le veți vedea apărând pe Grotă, sunt semne de neșters, ... vor rămâne pentru totdeauna!

Iubiți copii, mari vor fi harurile pe care le veți primi. Învingeți acum acest timp care v-a mai rămas de trăit pe Pământ, pentru că în curând veți cunoaște adevărata viață, adevărata lume, măreția lui Dumnezeu în Universul Său, în Totul Său! Veți fi absorbiți de Preasfânta Treime și veți deveni copii ai Cerului, ... sunteți deja copii ai Cerului, dar vă veți întoarce pentru a locui în Cer; ... aceasta este promisiunea pe care Preasfânta Treime v-o face astăzi vouă, cei prezenți aici și tuturor celor care de departe urmați această chemare, voi care cu atâta iubire participați la creșterea ei.

Iubiți copii, TATĂL VĂ ANUNȚĂ UN EVENIMENT IMPORTANT: în curând veți vedea semne pe cer care se vor manifesta unul după altul, va fi avertismentul a ceea ce va urma.

DUMNEZEU ÎȘI PREGĂTEȘTE INTERVENȚIA asupra acestei omeniri păcătoase care nu vrea să se convertească, care nu vrea să se întoarcă la Tatăl său, care continuă să-l urmeze pe Satana în păcat.

Poarta acestei Grote se va deschide foarte curând, veți vedea semnele care preced acest eveniment înainte ca poarta să se deschidă pentru ca toți să intre și să primească binecuvântarea eternă a Cerului! ... Este harul pe care Dumnezeu Tatăl Atotputernic îl va acorda tuturor copiilor Săi, tuturor celor care cu fidelitate și iubire au spus da-ul lor ca Maria.

Copiii Mei, nu vă alarmați de ceea ce se întâmplă în lume, nu vă mortificați de durerile prin care treceți, ... Isus și Maria au trecut prin aceste dureri înaintea voastră, într-un mod mult mai dureros. Astăzi este rândul vostru.

Îmbrățișați-vă ca frați, ajutați-vă unii pe alții, fiți mereu disponibili la această chemare: "NU ÎNCETAȚI NICIODATĂ SĂ VENIȚI PE ACEASTĂ COLINĂ". Voi interveni pentru ca toți să poată continua să participe la acest sfânt Rozariu și la implorarea revenirii anticipate a lui Isus.

Copiii Mei, Raiul este fericit, ... puțini, dar buni!

Acest loc este cunoscut în toată lumea, ...până la marginile pământului!... Lumea este cu voi, toți cei care vă ascultă în afara granițelor sunt pentru Mine copii iubiți, iubiți, prețioși în Ochii Mei, cei pe care îi voi lua în Mine.

Vă mulțumesc, vă mulțumesc tuturor, vă mulțumesc! Acum ajutaţi Cerul să salveze cât mai multe suflete, dedicându-vă viața pentru salvarea lor.

SFÂNTA TREIME VĂ BINECUVÂNTEAZĂ, ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH. AMIN.

Slăvite să fie inimile sfinte ale lui Isus, Maria și Iosif. Acum și întotdeauna.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7500872669954804&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu