marți, 14 iunie 2022

"CÂND VA VENI NOAPTEA ÎNTUNECATĂ ȘI TOTUL SE VA SFÂRȘI, CUI VOR CERE AJUTOR?" - Trevignano Romano, 11 iunie 2022

Mesajul lui Iisus către Gisella în extaz 

Copiii Mei, sunt atât de obosit, atât de obosit, prea multă răutate. Acesta este timpul lui Anticrist, el vă va înşela mereu.

Copiii Mei, nu fiți ipocriți, iubiți-Mă, iubiți-vă pe voi înșivă cu adevărat și iertați. Noaptea întunecată se apropie, cei care vor fi cu Mine, vor fi cu Mine pentru totdeauna. V-am pus la locurile voastre și acum începe numărătoarea Mea; voi nu sunteți încă pregătiți, dar, dacă nu ați renunțat la tot ce este al lumii, nu veți putea intra niciodată în Împărăția Mea.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă mult. Trădătorii Mei din Biserica Mea continuă să Mă rănească, continuă să-Mi facă rău, se luptă pentru putere, nu au înțeles că Eu sunt singurul care poate decide toate acțiunile. Ah! cum se joacă cu liber arbitrul lor!

Fiica Mea, trebuie să fii mai tenace, să fii mai dură, să le explici că vremurile au trecut, dar nu te întrista pentru că Eu sunt cu tine. Ei nu cred în profețiile Mele și nici în cele ale Mamei Mele, nu cred, dar cum se vor descurca atunci când va veni noaptea întunecată și totul se va împlini, cui vor cere ajutor?

Mulți se vor converti, dar mulți vor muri, le va fi frică, nu au înțeles că Eu sunt totul pentru voi, Dumnezeul vostru. Eu sunt aici și vă privesc, vă ascult și vă cercetez inimile. Copiii Mei, fiți ca frații, fiți uniți, mângâiați-i pe cei care au nevoie, mângâiați-vă unii pe alții, strângeți-vă ca o familie în numele Meu, dar trebuie să fiți uniți, în curând va veni ce e mai rău, dar nu înțelegeți că fără Mine totul va fi pierdut?

Vă binecuvântez, gândiți, reflectați și meditați la cuvintele Mele! Vă binecuvântez, copiii Mei, fiți războinici, nu vă lăsați niciodată învinși, Duhul Meu Sfânt va intra în fiecare dintre voi pentru a fi mai puternici, pentru a vă da putere și pace. Vă iubesc pe toți, unul câte unul.

Vă binecuvântez întotdeauna, în numele Tatălui, în numele Meu Preasfânt și al Sfântului Duh.

Copiii Mei, vă mângâi , trecând pe rând, veți simți suflarea Spiritului și veți înțelege că sunt aici.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7508018859240185&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu