joi, 2 iunie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 30 MAI 2022

REPOSTAT: Luați în considerare alegerile pe care le faceți, 18 august 2020

    "Copiii Mei, voi sunteți preocupați de grijile lumii voastre, când ochii voștri ar trebui să fie la Mine și la Sfântul Meu Cuvânt, pentru că întreaga voastră lume este pe cale să se schimbe.

   În curând va veni un vânt care va schimba totul și nu va mai rămâne nimic din ceea ce cunoașteți acum. Sunteți într-un timp al schimbării, iar aceste schimbări nu vor fi unele bune. Nu puteți schimba ceea ce va veni, ci doar să vă pregătiți pentru aceasta și să vă dăruiți rugăciunii.

   Pentru cei care cred cu adevărat în Mine și umblă pe căile Mele, timpul care v-a mai rămas pe pământ este într-adevăr foarte scurt. Alții vor rămâne mai mult timp pentru ca Eu să-i pot rafina înainte de a-i chema acasă la Mine. Trebuie să vă pregătiți cu toții acum, pentru că timpul de pregătire este aproape de sfârșit. Când va dispărea, nu va mai fi timp pentru asta.

   Ce ați face astăzi dacă ați ști că mai aveți doar câteva săptămâni sau luni de trăit pe pământ, copiii Mei? Ar fi cuvintele și acțiunile voastre mai blânde cu cei pe care îi cunoașteți? V-ați petrece timpul în aceleași moduri? V-ați permite să fiți atât de distrași de la Mine?

   Știți că dușmanul caută să vă distragă atenția, înțelegeți de ce lucrează atât de intens pentru a face acest lucru? Este pentru că timpul lui este scurt - foarte scurt. Al vostru este și mai scurt. Doriți să rămâneți în urmă și să fiți rafinați?

   Gândiți-vă la alegerile voastre, copiii Mei. Luați-le în considerare cu atenție, pentru că fiecare cuvânt pe care îl rostiți și fiecare clipă pe care o petreceți acum, contează pentru voi sau va fi împotriva voastră, în contabilitatea finală. Ocupaţi-vă de lucrările Tatălui vostru și rugaţi-vă pentru sufletele pierdute care nu Mă vor cunoaște niciodată, şi aşa veţi putea sta în fața Mea și veţi putea da o socoteală bună pentru ultimul vostru timp pe pământ.

   Vă veți întoarce acasă mult mai repede decât credeți."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2273235979484325/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu